ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
След сигнал на Plovdiv24.bg кметът обеща да запълнят "кратерите" пред Пощата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:05 / 29.12.2011Коментари (21)6866
© Plovdiv24.bg
Площадът пред Централна поща е в ужасно състояние, сигнализират ни постоянно читатели на редакционната поща на сайта. Репортер на Plovdiv24.bg се увери лично в твърденията на гражданите. Настилката е изпочупена, на места образувалите се дупки са със застрашителни размери. В общи линии, за да минеш, без да попаднеш на някой от "кратерите" там, се налага да прескачаш солидни участъци от счупени плочки. Дори на служителките от "ОП "Чистота" е доста трудно да премитат ръчно площада пред Коледните къщички, тъй като наред с боклуците събират остатъци от плочки и се налага после отново да ги поставят на празните участъци.

"На ден има поне по 5-6 случая на падане на минувачи от попадане в някоя от дупките. Някои от хората се нараняват много сериозно, има и случаи със счупени крайници", разказаха търговците пред Пощата. Те споделиха, че много често им се налага да викат Бърза помощ, за да бъдат изнесени пострадалите граждани.

"Как може това да се допуска във втория град по големина в България, ако бяхме в друга държава, досега Общината щеше до е осъдена заради това. Това е задължение на кмета, да вземе да оправи плочките", възмущаваха се художници и продавачи.

"Преди 4 месеца, докато подреждах картините, се спънах на една от дупките и си счупих крака", разказа пред нашата камера една от търговките пред Пощата.

"Излиза, че на държавата е по-евтино да плати 40 дни за гипсиран крак и още най-малко 3 месеца болнични, отколкото да купи 7-8 торби цимент и да хване 2-3 майстори, за да оправи Площада. Излиза, че ние сме "евтини на брашното и скъпи на триците", беше краткият коментар на един от продавачите на картини.

Пред репортера ни кметът Иван Тотев пое ангажимент, че веднага след новогодишните празниците ще се разпореди настилката там да бъде приведена в подходящ вид.




Още по темата: общо новини по темата: 4
29.08.2013 »
17.01.2013 »
12.06.2012 »
11.06.2012 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Оx кмете ,аз се срамувам само като гледам с какви специалисти работите. И за какво са тези кръпки в центъра.Тук идват толкова туристи,неможе ли да се направи с нова настилка.
+1
 
 
На Руски има 2 кратера, в които прогнозирам, че ще започнат да изчезват коли. Незабавно трябва да се оправят.
0
 
 
ами да, да обещаеш е благородно, да изпълниш е еснафско!
+1
 
 
Минете по Руски и вижте резултатите от работата на Слафчо-Глафчовата машина-чудо за запълване на дупки. Ама най-вече се загледайте какво е кръстовището на Руски и Гладстон !!!
0
 
 
Какво запълване на дупки става въпрос.. Това да не е магистрала да и се правят кръпки. За "Рендета" и за "Бикове" се дадоха 10 чанти с пари , а пък за лицето на Града "Центъра-Главната" нямало пари. Не искам да се притеснявате скоро като "Политягите" се наядат може и да купят 2 плочки , а догодина ако е паднала цената на мрамора може и с една повече.
0
 
 
Този площад е срам за Пловдив и е така от много години. И много по-малки градове нямат такъв мърляв площад. Преди няколко месеца питах старата управа защо се дават пари за градската градина при положение, че там не е толкова належащ ремонтът, а не се оправи площада. Отговорът беше, че няма пари.
+1
 
 
Какво ще ги пълнят,направо да ги сменят !!!! И то да е само пред общината..
0
 
 
След сигнал на plovdiv24 ли ще почват всички ремонти :-D тая държава е тотално сбъркана
+4
 
 
Трябваше да сложат от тези цветните павенца и около пощата - всичко което остана с тези гладките чупливи, бавносъхнещи и хлъзгави плочи. Няма оттичане и още остават гьолове там.
+2
 
 
Ахахахах полека да ги оправи. За кво му е сигнал, че то от години е така там. ПП: И не забравяйте обещано не означава изпълнено.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: