Слави Георгиев: Управлението на Здравко Димитров е с мирис на корупция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:31 / 21.04.2023
5707
Общинският съветник Слави Георгиев остро разкритикува поредната издънка в предложенията на кмета Здравко Димитров за следващата сесия, видя Plovdiv24.bg. Както вчера първи ви информирахме за плановете на администрацията за едни от най-важните обекти в града, днес във фейсбук Георгиев е написал коментар какво точно се случва в Правната комисия на Общинския съвет в тази връзка. Публикуваме го без редакторска намеса:

Днес, на заседание на Правна комисия администрацията на Здравко Димитров внесе поредно увеличение на средства за строителните обекти: пробива Модър-Царевец; бул. "Хаджи Димитър" и ул. "Царевец".

Касае се за пренасочване на средства от отпадналия пробив до Водната палата. Въпреки съгласието на Общински съвет, че средствата от отпадналия обект ще се пренасочат за реконструкция на "Дондуковата градина", са вмъкнати и горепосочените обекти.

Всичко това обаче се случва, без да са посочени конкретни суми, те остават плаващи. Така Здравко Димитров иска да му бъде разписан празен чек.

Най-забележителното е, че по тези обекти на 2.08.2022г. вече са одобрени допълнителни средства с общ размер 1,653 854 лв. Нужно е да отбележа, че изпълнението на тези обекти се движи с огромна забава, което създава огромни трудности на и без това претоварения трафик в Пловдив.

Явно това не е проблем за администрацията на Здравко Димитров, който иска повторно увеличение на средствата. Така двойно се нарушава общественият интерес. Не само обектите са в забава, но и двукратно се завишава стойността им. Този "патент" на здравковото управление, трябва да бъде изкоренен, защото е с мирис на корупция. Пловдив заслужава повече.

Виж коментарите (5)

Още по темата (241):
12.04.2024 Обрат: Очакваното пускане на пробива "Модър-Царевец" няма да се състои
скоро
12.04.2024 Община Пловдив стяга строителите по обектите в града, всичко ще върви по точен график
12.04.2024 Започна срещата за "Модър - Царевец"
11.04.2024 Отварянето на "Модър - Царевец" се отлага!
07.04.2024 Най-новият път в Пловдив е напълно готов
29.03.2024 Пускат автомобилите по "Модър - Царевец" в средата на април
Още новини от Новини от Пловдив:
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).