ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьорка показала среден пръст на заместник-кмет
Автор: Данислава Вълкова 08:31 / 30.06.2023Коментари (7)12090
© Plovdiv24.bg
Заместник-кметът Анести Тимчев се оплака, че шофьор е "му е скочил", след като му направил забележка, че е изхвърлил през прозореца пепелника си на кръстовището на Чифте баня, а млада жена му е показала среден пръст, защото ѝ е направил забележка, че си е хвърлила опаковката от бонбон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

Поводът за репликата му бе изявление на общинския съветник от ДБ д-р Веселка Христамян, която повдигна въпроса за мръсния въздух и обгазяването, на което жителите на Пловдив са подложени през последните два дни и особено район "Северен" заради паленето на боклуци.

Обсъждането на темата става по време на точка от сесия на Общинския съвет вчера за отдаване под наем за срок от 5 години чрез провеждане на публичен търг с явно наддаване на недвижим имот за паркинг на ул. "Напредък“ срещу КАТ, с площ 2810 кв. м..

Д-р Христамян поиска контрол на нерегламентираното палене на отпадъци.

Заместник-кметът Тимчев сподели, че повече от 20 пъти е участвал в акции по почистване на терена с багери, техника, самосвали и т.н. Имаме огромно количество проверки от ПОИ, колите им са замеряни с камъни. Обществеността обаче си гледа сеира. 

"Имаме два варианта да свършим качествено работата: да отдадем терена под наем на собственик, при добри условия, но последният път човекът се отказа. Другият вариант е да издигнем една голяма бетонова ограда това място", коментира Тимчев и допълни: "Имаме решение на РИОСВ, че в срок от 7-10 дни трябва да решим проблема, който е следният: Вечер срещу заплащане коли от цял Пловдив идват и хвърлят каквото им падне, откъдето им падне. На другия ден чистим и после на другия ден пак е така. Около 2000 лева на ден правим разходи, за да чистим това място."

Срещу всичко това стои един "Представител на литературния свят" какъвто е кметът на район "Северен". Кой трябва да свърши работата, да организира нещата да намери спонсорите, да ходи по полицията, да вдига гражданите. Когато го натиснат в ъгъла, той казва: "Аз съм писал до г-н Анести Тимчев". Епистоларна послепис, огромни неща. Госпожи и господа, избирайте си подходящи кметове, които решават ситуацията, а не я регистрират.


Още по темата: общо новини по темата: 376
11.04.2024 »
11.04.2024 »
17.03.2024 »
03.03.2024 »
18.02.2024 »
17.01.2024 »
предишна страница [ 1/63 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Оправдания, оправдания!!! Две ши*ани камери и няма да има сметище....
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.06.2023 г.
0
 
 
Глоба, точно 300 евро в Гърция! Тук защо не се прилагат размерите на техните глоби? Стига сте ги жалели тия мизерници, случайно попаднали в нашия град! Пълно е с такива, плътно!
+2
 
 
когато от предната кола си изхвърлят боклука аз свиря като див.Свирките ми са такива ,че всички се обръщат.Човекът хвърлил боклука веднага си вдига стъклото и се заключва.Поне един ден няма да си хвърля боклука.
0
 
 
Типично,от новите българи....И по-зле ще става!
+2
 
 
Циганите правят каквото си искат СРЕЩУ сграда пълна с полицаи, но очакват "Обществеността" да направи нещо. Ало, управляващите, вземете управлявайте. Не можете да изпратите жандармерия да пази ПОИ? Хората с най-много власт в града се оказват безсилни, шайка палячовци. Кажете си че не искате да разваляте катуна, щото после няма от къде да купите избиратели, защо се правите на луди?
+3
 
 
За жалост тия ганьовци са толкова много може би са повече от нормалните хора... Такива хора дето си хвърлят боклуците навсякъде са пълни мизерници и не заслужават да им се прави нищо, трябва да се оставят да живеят в кочина и да се унищожават сами но няма как да стане все пак между тях има и нормални хора с култура и ценности. Ако кажат че кадри показващи как някой си хвърля боклука по-пътищата или прави други нарушения ще са достатъчни да санкционират тези хора ще инвестирам в най-скъпия видеорегистратор и без да преувеличавам може Би няма да има ден без да има какво да изпратя и то по-много... Жалка картинка!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: