ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьор на автобус унизи пенсионер в центъра на Пловдив!
Автор: Васил Динев 08:30 / 31.01.2016Коментари (88)23343
© Plovdiv24.bg
За нов проблем в градския транспорт на Пловдив сигнализира читателка на Plovdiv24.bg:

"Ползвам всекидневно "услугите" на градския транспорт в Пловдив и много често ставам свидетел на некоректно отношение към пътниците от страна на шофьори и кондуктори.

Видях, че сте публикували и друг сигнал, дано да се даде гласност и съответните лица да си получат заслуженото. Досега не съм се оплаквала, но този случай направо ме вбеси! 

Случката се развива в понеделник (25.01.2016) в 13:28 ч. На спирката на "Тримонциум" спира автобус 44, бях седнала отпред (зад шофьора). 

Хората се качват и на предната врата се спира възрастен човек, който иска да се качи. Чака да се отвори вратата, но водачът не я отваря. 

Възрастният човек почука на вратата, за да бъде забелязан и да бъде допуснат в рейса. Тогава шофьорът даде пълна газ и се развика: "Аре да не ми чукаш така, 'щот кат дойда, ще те направя на кайма", "Пенсии мръсни, писна ми с вас, идиоти такива майната ви..." и т.н.. 

Нареждаше го до следващата спирка, като остави човека да си чака следващия автобус в този кучи студ. Как не ги е срам, нямат ли съвест... Това е пенсионер, който едва се движи! 

Забелязала съм и в други линии шофьорите не отварят предната врата, защото ще им избяга топлото явно. Не знам каква е тая практика и докога тези ситуации ще се приемат като нещо нормално. Направих си труда да снимам и номера на рейса, дано водачът да бъде ощетен заради поведението си. Номерът е РВ 0254 РТ".

За пореден път никой от фирмата-превозвач "Меритранс" не бе открит за коментар по случая.


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Това е пенсионер, който едва се движи!" това е отговора да си седи в къщи
+3
 
 
Нормално, те половината "шофьори" са олигофрени ! Не отварят вратите, държат се нагло с пътниците, а като тръгват просто пускат мигач и дават газ - изобщо не им пука, че идват коли и че отнемат явно нечие предимство. Вярно е, че в ЗДП пише, че трябва да им се дава път, обаче не е нормално при положение, че вече го изпреварвам, да ме затваря. И това се случва всеки ден, не е единичен случай. Малоумници ! Всичките са за уволнение. Като не им харесва - да ходят да работят другаде
+2
 
 
Не знам за пенсионерите,но шофъорите са адски нагли и безобразни и съм ставала свидетел на подобни случай много пъти.Не виждам кво ги защитавате,като не им се работи нервни са или им излизало топлото да си ходят вкъщи
+1
 
 
То си е ДИАГНОЗА да си шофьор в България.Като ги гледам и слушам по последните с-пирки и по време на маршрутите, да ти се плаче...
+4
 
 
Аиде стига де , никои не бил открит за коментар! Санкции на фирмата да се нау4и другия пут да си дигат телефоните
+6
 
 
ама това го качете на страницата на Тотев нали модернизира градския транспорт.
с .. . с. с.с .с с. с.с
-4
 
 
Аман от пенсии в Градския транспорт. Всеки пяът когато ми се налага да го използувам вс есе намира некой пенсионер който да мрънка че нещо не е направенпо в него интерес. Пенсионерите не чакат да се отвори вратата те си мислят, че транспорта е само за тях. От тогава не се качвам в гардския транспорт.
-5
 
 
Вижте мили и утрудени неграмотни и много разбиращи мили хорица не си врете носовете в чуждите работи.когато някои от вас отиде и изкара поне една смяна с един от многобройните така наречени от вас прости арогантни и безброи още обидни думи по техен адрес на кратко шофьори,тогава си давайте тъпите прости и неграмотни коментарчета.Защо то точно тези които оплювате ежедневно са хората които стават сутрин в 3 ч и се прибират вечерта в 22 ч лишавайки семействата си от компанията и вниманието си,точно те утре сутринта ще са тези който ще ви закарат за пореден път по работните ви места за да продължи те да се трудите и да затъпява те.Замислете се че ако на вас ви се е случило да срещне те поне един идиот на ден на тях им се налага да търпят ежедневно капризите на малки разглезени студентки на тъпи прости и арогантни лелки а за самотни те пенсионери които се чудят от кои автобус да слезнат и на кои да се качът няма да коментирам.....
+10
 
 
Е, колко акъл може да има един шофьор на автобус...ако имаше акъл щеше да работи друго
+5
 
 
ЯВНО НА ТОЗИ ВОДАч НЕ МУ Е ЯСНО,чЕ ИМА МЕТОД НА УБЕЖДЕНИЕТО И АКО НЕ ВЪЗПРИЕМА СЕ ИЗПОЛЗУВА МЕТОД НА ПРИНУЖДЕНИЕТО,КОИТО НЯМА ДА МУ СЕ ОТРАЗИ ДОБРЕ ЗДРАВОСЛОВНО, НО ТОИ СИ РЕшАВА !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: