ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Семейство оцеля по чудо след адска катастрофа на бул. "Руски"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:16 / 04.04.2012Коментари (45)19011
© Plovdiv24.bg
Шофьор на "Тойота" от Хасково и семейството му оцеляха като по чудо след зловеща катастрофа на бул. "Руски" снощи. Возилото се е движело в посока Централна гара и при престрояване е отнело предимството на друг автомобил - "Мицубиши", след което водачът на тойотата загубва контрол върху управлението, качил се върху разделителната ивица и се врязал в дърво. 

Ударът бил много силен, а колата се преобърнала по таван и стигнала чак до отсрещния тротоар. Вътре са пътували и съпругата и дъщерята на водача. След преглед на тримата в пловдивска болница, те са освободени за домашно лечение без тежки травми. Според полицаи въздушните възглавници на тойотата са спасили живота на пътниците.



(c) ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не ми е ясно защо все трябва да се плюем кой от града ,кой от село,кой от панелка.Важното е ,че хората са живи и здрави. Аз съм карала и в Хасково , и в Пловдив и мога да кажа ,че в Пловдив шофьорите са много по- груби, псуват и отнемат предимството,още повече като видят ,че е жена. А нетолерантността и простотията ги има навсякъде, зависи си от самия човек.
-1
 
 
Налага ми се през 3-4 месеца да ходя до Хасково и да шофирам там - това да ти отнемат там предимството е масово, пълна нетолерантност и простотия в движението. Добре, че са живи и здрави и дано на този мъж му дойде акъла в главата, в крайна сметка дали ще стигнеш някъде с 5 мин. по-рано е напълно възможно и да не стигнеш изобщо, както е в случая!
ок сам и слушам това http://m.dir.bg/new_song_open.php?sid=41909
на 05.04.2012 г.
-1
 
 
Те Хасковлии са известни с уменията си.
-4
 
 
date истрах вече да вървиш ипо тротоара ужас
+1
 
 
Като ви гледам коментарите и ми става ясна картинката за икономиката на Пловдив. Преди 10 години и софиянци така говореха за регистрация РВ, но сега са най-толерантните шофьори в БГ. Те минаха тази треска за "гражданеене" за разлика от пловдивчани. Ами този човек е дошъл от някъде си, плаща си тук кваритрата, купува храна, дрехи, услуги от магазините, значи той вкарва пари в икономиката на Пловдив. Ами ако не са тези "селяни", както ги наричате, икономиката ще е още по-зле. Сега някой ще каже, тъкмо ще има работа за пловдивчани, ще има ама друг път....... бизнеса има нужда и от специалисти, които града не може да достави, за това привлича хора от други места. София затова живна, защото хората отиват там, работят, харчат пари, вдигат стандарта. Пловдивчани само злобеят и не толерират хора, които не са от Пловдив, нищо че половин Пловдив е от Брестник, Раковски, Цалапица, Коматево, Ягодово и други села от околията. Време е да погледнем по-глобално на нещата и да разберем, че трябва да има толерантност, защото трябва да погледнем по-далече от носа си.
+2
 
 
А бе, хора, не ви ли омръзна да се трепете. Возиш хора, не картофи. Като не можеш не се качвай на кола. Аман от такива шофьори
-1
 
 
Факта,че е от Хасково изяснява ситуацията.Много са зле горките.Виждал съм ги в какви ли не абсурдни ситуации.Слава Богу,че няма пострадали!
-4
 
 
Що отнема предимстово тариката ? Да почерпи, че не е отнел предимството на танак! А колкото повече си е в Хасково - толкова по-добре за всички!
-5
 
 
Кауна защо не си е стоял на село ,а бил път до Пловдив за да отнеме предимство.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: