ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Семейство издирва свидетели на тежка катастрофа край Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:20 / 09.11.2015Коментари (2)3126
©
Семейството на жена, ранена тази седмица при тежка катастрофа на пътя Пловдив - Пазарджик търси свидетели на инцидента. 41-годишната жена, която е шофирала, е в тежко състояние. Близките се опасяват, че случаят ще бъде потулен и търсят хора, които могат да помогнат с информация.

Цветана Николова е от Пазарджик. Във вторник на път за работа тя катастрофира в района на "9-ти километър" край Пловдив. Жената предприела изпреварване. В същия момент водачът отпред натиснал газта и двете коли се ударили. При удара двата автомобила се отклонили и се забили в крайпътно дърво. Пострадалата е откарана в пловдивска болница.

В момента близките на Цветана търсят очевидци на катастрофата, защото се опасяват, че в обективното разследване на случая. Другият водач е служител на МВР.

"Нека всичко да бъде обективно и да се разбере кой е виновен и е причинил това нещо. Опасявам се, че може да се случи нещо с добри адвокати и връзки и невинният да стане виновен. И така да кажат, че жертвата сама е паднала и сама се е ударила", обяснява Георги Ставрев, съпруг на Цветана.

В последната седмица са зачестили пътните инциденти в района на Пловдив и Пазарджик, при които са пострадали или загинали хора.

"Искам да призова шофьорите и всички граждани, които се движат по пътищата, да шофират по-внимателно и да се грижат за собствения си живот и за този на другите участници в движението", каза Александър Минков, служител на "Пътна полиция" - Пазарджик.

41-годишната Цветана Николова тепърва ще се възстановява от тежките травми, а в следващите 6 месеца потрошеният й крак ще бъде в гипс. Далакът й също е отстранен.

Източник: Нова тв








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 09.11.2015 г.
+2
 
 
Истината е, че повечето въобще не знаят къде се намират пред 3 дни си карам аз със 50 в града и някакъв дето си бримчи с 30 настъпва и аз пускам десен мигач, защото нямам намерение да се правя на състезател и той пак намаля .... ееее селска му работа като за 150 000 км на година ;)
+1
 
 
Бях един от първите спряли да окажат помощ, ако беше необходимо. Това, което сподели шофьора на колата, която се е движела в насрещното и се е разминала както каза той "като по чудо" от това, двете коли да се ударят в нея, е че е помислил, че двете коли се състезават. Това, което пък сподели водача на Пежото, което заедно с черното Ауди се заби в дървото е, че погледнал в огледалото и кола нямало, като предприел маневра за изпрадварване на червеното Ауди, се блъска в черното. Каза, че не е видял кола в огледалото и сподели, че сигурно жената се е движела много бързо. Това бяха неговите думи. Не се ангажирам с истинност, това споделяха водачите. За себе си разчитам картината така: черното Ауди е в процес на изпредварване на колоната, Пежото предприема същата маневра в момента, когато черното Ауди вече изпредварва и него, при което Пежото се удря в черното, от там камшика го връща към червеното Ауди, удря го в заден ляв калник, което го обръща обратно на посоката му на движение. В това време от карамбола и в червеното Ауди Пежото отново се откланя наляво и заедно с черното Ауди се забиват в дървото. Явно карамбола на Пежото е убило от скоростта му, защото неговия удър явно е бил по-щадящ, предвид, че момчето от Пежото си беше адекватен и здрав.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: