ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
СДС скочи на Тотев. Ще падне ли Илко Николов жертва?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:17 / 28.03.2012Коментари (20)5011
© Plovdiv24.bg
Председателят на СДС Мартин Димитров, като от нищото, тези дни тръгна на война с кмета на Пловдив Иван Тотев. Димитров заяви, че градоначалникът е неразпознаваем, бил е такъв и като областен управител, липсвали му и идеи.

Стрелбата срещу Тотев от страна на синия лидер е колкото неочаквана, толкова и очаквана. В Пловдив Синята коалиция участва в управлението на града и с нищожните си два съветника е там именно заради кмета. Даже получи председателското място в ОбС в лицето на Илко Николов, представител и кандидат за кмет именно от СК.

Думите на Димитров може да бъдат тълкувани по няколко начина. Единият е излизане на СК от управлението на Пловдив, като това е началото на конфронтация с властта в лицето на ГЕРБ и коалиционните му партньори на местно ниво. Тогава логично с мястото си трябва да се сбогува и Илко Николов. Този вариант изглежда меко казано неразумен, за да не използваме по-тежки думи, и е по-малко вероятния.

Втория вариант е отново война по оста СДС срещу ДСБ в Синята Коалиция, като жертва на тази война става Тотев. Той от своя страна едва ли ще позволи безучастно да бъде обстрелван и варианта с взимането на главата на Илко Николов отново става актуален. От друга страна Николов официално е представител на БЕС. Идвайки на власт Тотев показа, че има планове за развитието на града и личните планове на партии, подкрепящи го официално, не го интересуват. Дали БЕС и СДС не тръгват на война в Пловдив именно защото плановете, които са кроили не са се осъществили и желанията им са били попарени? Дори да има подобна конфронтация, по всяка вероятност ДСБ не са съгласни с нея, като дори костовистите в Пловдив в лицето на Гърневски не са били информирани за медийната атака. В крайна сметка вероятно става въпрос за вътрешна война в СК преди предстоящите парламентарни избори и преговорите около формата на коалицията. Резултатът от тази вътрешна борба по всяка вероятност ще е тотално обезличаване на "сините" на предстоящите избори и тоталното им заличаване от политическата карта.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако заради комплексарските изказвания на М.Д. кметът реши да "вземе главата" на Илко Николов това ще е голяма грешка. Той е един мислещ и можещ човек, който ще направи много за града ни, ако го оставят да работи спокойно. Тотев да не се подава на провокациите на това "пърле"-Димитров!! Неудачници, все някой друг им е крив на сините. Костов и сие съсипаха синята идея и дясното управление. Да се сърдят на себе си!! Хората отдавна са им сърдити!!
-1
 
 
Защо да му липсват идеи на Тотев - според мен се усещат сериозни напъни нещо да се свърши - просто е необходимо и малко време за реализация. Е разбира се винаги има и опция да си останем само с приказките колко много ни се работи и какво сме планирали да свършим
+3
 
 
Илко Николов няма нищо общо със СДС. Едва ли някой го интересува какви ги плещи вечно мрънкащият Мартин Димитров.
-3
 
 
Аз мисля ,че ще е по-добре да се върнат онези времена на митингите ,защото нямаше по онези времена такава мизерия,беднотия, безработица ,престъпност,наркомания и клошари и бездомни на всеки кош. Тогава можехме да живеем доволно и спокойно,хранехме се с качествени храни и получавахме добри заплати с които можеше да си задоволиш всички домашни нужди,напълниш си и хладилника ,купиш дрехи и материали за училището на детето си та дори ти останат и да скъташ някой лев за почивка на моренце през отпуската,всяко младо семейство получаваше право на жилище от заводите и комбинатите и куп други облаги, когато имат и новородено дете държавата отпускаше какви ли не помощи,майченствата се спазваха стриктно,а сега какво по време на майчинство майката оставя детето на някой да го гледа, за да може да ходи на работа от страх да не я изгонят или някои да и заеми местото.Не живеехме в такъв страх дали ще те оберат или пребият някъде и дали днеска ще си на работа и да мислиш с какво да прехраниш семейството си,как да си платиш сметките за битови консумации като (ток,вода,парно,телефон),как да погасяваш кредита си от банката без да те заплашват,че ще дойде съдия изпълнител или пък ,че ипотекираното жилище остава за банката, как да купиш някоя дрешка на детето си и как да напълниш хладилника ,за почивка и дума да не става.
+3
 
 
И сега всички като разпознаят Мартин Димитров и Иван Костов,малииии...И мистър 10 % също...НЕщо някой хора се движат с 20 години назад.Романтичните времена на митингите няма да се върнат...
+5
 
 
Мартин Димитров е такъв смешник... Не мога да разбера как го търпят толкова време начело на СДС. Вероятно защото не останаха нито електорат нито членове в тази партия, които да го изритат.
+1
 
 
Сини комунисти, добре пребоядисани партийци по времето на ''Демокрацията''.Все пак успяха да излъжат тогава близо 8 9 милиона.
+8
 
 
Мафиотските структури,наречени бСП /приемник на БКП/ и СДС /също приемник на БКП/ са виновни за това в момента България да е клоаката на Европа,вместо да сме на нивото Словения и Хърватия. Така че синьо- червените национални предатели да мълчат!
+4
 
 
Toва прилича на проскубан пудел който лае с/у немска овчарка. Тотев не бива въобще да обръща внимание на това очилато недоразумение.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигранти и бежанци
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Аматьорски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: