ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Руси Панчев пребори каруците и проститутките
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:31 / 30.06.2010Коментари (11)5145
© Plovdiv24.bg
"Ограничихме движението на каруци из града, освободихме част от основните булеварди от паркирали автомобили, поизчистихме града от плакати, премахнахме в голяма степен сватбите на открито, променихме движението по кръговите в "Тракия", имаме успехи и в борбата срещу проститутките от т. нар. Алея на любовта, от които негодуваха в над 800 жалби до Райна Петрова гражданите наоколо." Това е част от постигнатото, което отиващият си заради съкращение в щата заместник-кмет по реда и сигурността Руси Панчев отчете на последната си пресконференция пред журналисти, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Сред направеното през едната година и 8 месеца на поста той отбеляза и наредбата за обществения ред, Наредба N 2 за транспорта, която предстои да бъде приета, както и концепцията за Синя зона, отхвърлена по-късно от местния парламент, и за създаването на инспекторат.

Предупреди да се следи дали ще бъде изпълнено и това, което е на ход. Пловдив все още няма генерален план за организация на движението, тъй като обявеният в началото на годината конкурс се е провалил, а след това са се изпарили парите за него. Не е реализиран и проектът за изработката на около 400 броя колони за афиши. Особено важно е да бъде изградено солище, където да се съхранява необходимата за зимно почистване на града смес. В момента тя е на купища под Асеновградския надлез, поради което основите му корозират. Подмяната на светофарите в града също е много важна, но най-реалистично ще бъде изпълнена със средствата по програмата за управление на динамичния трафик.

От утре ресора на Панчев се поделя между заместниците Александър Константинов и Георги Титюков. Първият ще поеме административните наказания, а вторият - всичко останало, свързано с реда и сигурността на града.

Славчо Атанасов дойде да изпрати своя заместник, уверявайки го в топлите си чувства към него, които прояви чрез бурни целувки и специален огромен букет цветя. Панчев гръмна няколко бутилки шампанско, за да почерпи на изпроводяк преди отиването си на дълга двумесечна почивка по Бяло и Черно море.


(с) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 12
03.08.2010 »
01.08.2010 »
19.07.2010 »
14.07.2010 »
30.06.2010 »
30.06.2010 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Моето скромно мнение е, че нещата са малко преекспонирани. Визирам "любовта" на Славчо към Руси Панчев. Относно действията на Панчев, човека се опита да се пребори с невралгичните точки в града. На всички ни е ясно, че каруци ще си има и след 100 години защото и мангалите че си ги има, а те вървят в комплект. Каруци има и в София, нищо че бате Бойко лаеше че ги е изчистил през мандата си. Важното е че количеството им е сведено до минимум. А за синята зона просто нямам коментар. ЛАПАЧИ
+1
 
 
еее няма такъв ултра мега хипер невероятен успех от това да пребориш 20-30 мангала да не проституират по една алея(това всъщност ви е работата така че айде няма нужда от фанфари),а що се отнася за каруците...вчера пак сърфирах с колата между конски изпражнения пред блока,а живея в мараша,така че тихо че мирише,като чета за успехите
0
 
 
Скромни "успехи" на един посредствен служител, служил при един посредствен кмет. За няколко години общинска "работа" явно доста се е изтощил, та сега ще разпуска по моретата няколко месеца. И сватби, и каруци, и безобразно паркирани автомобили продължава да има, в града цари същият хаос, който си цареше и преди Руси Панчев, даже е по-голям. Аз лично ще го запомня с възможно най-глупавата временна организация на движение по време на строителство и ремонти на пътна инфраструктура. Ако напишем на един лист от едната страна ползите (Концепция за синя зона, прекопирана от София; две ялови наредби, които няма кой да прилага; две-три конфискувани каруци и/или коня), а от другата вредите, причинени от действията/бездействията на Руси Панчев, и теглим чертата, ще се окаже, че той доста повече е вредил, отколкото е допринасял с "работата" си на Пловдив. Но поне Славчо-Атанасовите ласки и целувки си е заслужил.
+3
 
 
ТВА ЗА КАРУЦИТЕ Е ЧИСТА ЛЪЖА ПО ОСНОВНИТЕ БУЛЕВАРДИ ВСЕКИ ДЕН ИМА КАРУЦИ
+2
 
 
Ау, каква страст! Ужас! Как му прилягат мъжките ласки на наш слаФчо!
+2
 
 
Снимката кърти всички мивки! Ще си я сваля специално, може и за аватар да става понякога!
+3
 
 
пак има проститутки на "алеята на любовта". По цели нощи вдигат врява. Пък си знаят правата - никой не ги закача.
-1
 
 
Атанасов е политическа проститутка и с държанието си го показва. По-абсурдно неадекватна реакция при обстоятелствата с Панчев едва ли е възможно да се развие. "Обичам те, Панчев, пич си и си много добър, ама така казаха старейшините...".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: