ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Районните кметове: Славчо Атанасов не ни е началник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:19 / 08.03.2010Коментари (23)4819
© Plovdiv24.bg
Райна Петрова беше категорична, че очаква отговор от кмета Славчо Атанасов дали одобрява изказванията на негови служители и конкретно - на Петя Гогова за казуса със срутената къща в Стария град
С комплимент към Славчо Атанасов в личен план заради кавалерския му жест, че й е изпратил букет цветя за 8-ми март, започна пресконференцията си кметът на "Централен" Райна Петрова, на която присъстваха и колегите й Петър Петров и Здравко Димитров. Ина Филипова не бе успяла да дойде, защото по същото време откриваше нова група в детска градина.  

Освен заявлението, че се дистанцира от екипа на Славчо Атанасов и спира да отговаря на безпочвените обвинения от неминали през мажоритарни избори, а назначени администратори под нейното ниво, за което Plovdiv24.bg съобщи, Петрова разпространи и открито писмо до кмета. В него настоява в писмен вид да й бъдат предоставени доказателства за всички нарушения, в които в продължение на почти две години е обвинявана от общински чиновници на различно ниво без това да им е работа. 

"Обущарю, не по-високо от обувката" - с този призив се обърна Петрова към хората около Славчо Атанасов, визирайки анекдота за обущаря, който упрекнал художника, нарисувал картина за милиони, че не е изобразил както трябва обувките. "Слабата общинска администрация ощетява както гражданите, така и развитието на Пловдив", категорична беше тя.

"Какви са правомощията на заместник-кмета Петя Гогова, че тя да ми вменява отговорност за самосрутилата се къща?" - не може Петрова да преглътне последната реплика към нея. Макар че не й било задължение, точно по нейна инициатива са били описани опасните сгради в центъра, а Общинският съвет приел наредба по въпроса. "Но как се изпълнява тази наредба, нима е създадено някакво специализира звено?" - попита Петрова. Докато не получи от кмета извинение, тя няма да ходи на оперативки. 

"Подкрепяме Райна Петрова. Вече почти никой не ходи на оперативките в общината. Не сме се наговаряли, просто там нищо не става. До това убеждение всеки е стигнал поотделно. Това, което става, не е приятно нито за г-н Славчо Атанасов, нито за града, нито за нас. Няма да позволя никой да ме манипулира и лъже - след като той обеща средства за нашите приоритети, не получихме нищо", включи се и кметът на "Западен" Здравко Димитров.

Той не изключвал вероятността върху Атанасов да е оказван политически натиск от коалиционните му партньори от БСП, иначе защо щял да дава дума пред колегите си по райони, а после да я потъпква. "Поне да признае, че е сгрешил. Има грешка, има и прошка", подчерта Димитров.

"Аз съм диалогичен човек, винаги съм готов да подам ръка, но г-н Атанасов загуби доверието ни и трябва отново да го спечели", заключи кметът на "Източен" Петър Петров

Междувременно Славчо Атанасов, макар и в отпуск, декларира, че нямало да влиза в медийни спорове със свои подчинени. "Той не ни е началник. Не ни е назначавал, избрали са ни пловдивчани", отвърнаха му районните кметове.



(с) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 2
08.03.2010 »
08.03.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тези районни кметове пък никога не са били в екипа на общинския кмет. Още Кюмюрджиев ги подкокороса да правят номера на Славчо Атанасов и те май друго не са направили. Не броим пи ар акции като обяди за пенсионери и дребни дарения за децата от домовете. Така че не чакайте и през следващите година и половина да свършат нещо. Особено пък Райна Петрова. Който живее в центъра като мен ще разбере какво му казвам.
+1
 
 
Това, че Петя Гогова е зам. кмет предполага, че в някакви ситуации изпълнява длъжността кмет? Ако не се бъркам....? СлаФчо или е много глупав или е много "вързан", за да държи това.... нищо, на такъв пост? Едва ли някой го интересува, но аз на тази Гогова, освен да продаде 20 кг картофи на Четвъртък пазара, друго не бих и дал! И то с 2 души помощници! Някой знае ли нещо за нея? "Историята" и за почва май, от както е близо до бате СлаФчо?
+1
 
 
Абе те в България всички са началници бе, деаа и прошляците прости и селски.
+1
 
 
Петя Гогова пред наколко седмици се е плюнчила пред хотериери колко е велика и пред тях е казала, че Райна Петрова е за прокурор заради купчината пръста, която наресла почистване за Източната порта. Освен това се изцепила, че заради нея Форб обявили, че Пловдив е пети или шести по възраст град в света. Явно жената е за освидетелстване, както и за контрол на паметта. Но тоалетата хартия , която падарява на худоници по и приляга като амплоа
+4
 
 
А бе на СлаФчо и тая зарзаватчийка Гогова нещо им е мътна работата? Много я пази, много я слуша наш СлаФчо....? Тяхната "културна дейност" се изразява в откриването на един кенеф и връчването на руло тоалетна хартия за чешкият художник, Черни. И вместо да я изгони като куче за тази поредица от глупости, "кмета" гледа тъпо и ми поздравява "пловдивчанки най-красивите в България"! .....
0
 
 
е*а ти и кмета! До сега му се събират точно 53 работни дни от началото на мандата. През останалото време ако не е в болнични, е в отпуска или в екзотична командировка с приятна компания.....и между другото поработва по някой ден да избие мастрафа.....
на 08.03.2010 г.
+2
 
 
Не СПУН,а СНУН/Синдром за наследствена умствена недостатъчност/.Рени,време е да зарежиш всичките тези простотии и да се върнеш там ,където ти е мястото.С масоните шега не бива.
+3
 
 
Уважаеми дами и господа Кметове на райони в град Пловдив! Кметът на града ни е Славчо Атанасов.Той също е избран от народа , за КМЕТ но на целия град , а той за ваше съжаление влючва и районите на града .Вземете се в ръце и си изпълнявайте задълженията или наистина си подавайте оставките и да се насрочват нови избори.Във време на сериозна финансова и икономическа криза не е време за политически игри.Я се позаинтерисувайте как живеят хората ,които ви плащат заплатите,какво е състоянието на фирмите в града ни, с какво може да им се помогне за да могат пък те да си внасят данъците в хазната пък тогава Вие да вземете да използвате тези пари повече по предназначение и по-малко за далаверите си.Така пък ние когато дойде време може и да решим отново да гласуваме за Вас и за Кмета на ЦЕЛИЯ ГРАД или да си изберем нови хора с надеждата ,че поне те ще решат многото проблеми на град Пловдив и хората които живеят в него.
+2
 
 
Главчо ме кефи как дава интервюта от под сянка. Хем не е на работа, хем има време да дава интервюта за работата, която не върши. Сериозно - подкрепям районните кметове и според мен трябва да се още по-твърди!
+1
 
 
Райна Петрова не е добре психически, нека да се дистанцира и от града
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Парламентарни избори 2024
24 май: Ден на славянската писменост и култура
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: