Провежда се спортната седмица за студентите на ПУ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:58 / 13.04.2011
2130
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
След като приключиха игрите за най-умните кадри на Пловдивския университет - "Аз знам повече" от тази седмица стартира активна спортна кампания в рамките на 4 дни. Това съобщиха от образователната институция. 

Спортната седмица е насочена за студентите на ПУ и се организира от Студентски съвет към Пловдивски университет "Паисий Хилендарски". Идеята на мероприятието е да активизира младите хора на Пловдив чрез различни спортове и интересни състезания и да сплоти 9-те факултета. В рамките на 4 дни от 11 до 15-ти април всеки факултет има възможността да участва с по един отбор във всяко едно от състезанията - пейнтбол, картинг, боулинг и футбол.


Програмата:

 

Понеделник (11.04.) в комплекс "Акваленд" се проведе турнирът по боулинг. Най-добре се представи отборът на Факултета по икономически и социални науки, последван от Факултета по математика и информатика и Юридическия факултет.

На 12-ти и 13-ти април от 11 часа до 15 часа ще се проведе турнирът по футбол в зала "Оптимум".

На 15.04. (петък) от 12ч. До 14 часа - четирите отбора, стигнали до полуфинали ще се състезават за първото място. Четвъртък е ден за състезание по картинг и малко вятър в косите.

На 14 Април от 15 часа елате да подкрепите своя факултет на писта "Лаута".

Последният ден (15.04.) от Спортната седмица от 11 часа на Гребна база Пловдив 9-те отбора, представляващи всички катедри на университета заедно с още един отбор, състоящ се от членове на Студентски съвет към Пловдивски университет, ще се състезават за титлата "шампион по пейнтбол".


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).