ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Протестно шествие на таксиметровите шофьори днес в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:47 / 12.02.2007Коментари (24)2578
©
Протестно шествие на таксиметрови шофьори във връзка със зачестилите напоследък убийства на таксиметрови шофьори в страната ще се проведе днес в Пловдив. Протестната акция ще започне от 12.00 от стадион Пловдив като ще продължи близо два часа, шофьорите ще преминат през основните пловдивски булеварди. На днешната среща на таксиметровите шофьори с кметът на Пловдив д-р Иван Чомаков бяха обсъдени предпазни мерки срещу престъпността. Според Иван Чомаков утрешната акция на шофьорите е свързана с безопасността на самите граждани на Пловдив.

"Пловдивчани трябва да разберат, че тази акция не се прави само с едно хрумване. Трябва всички да осъзнаем, че сме едно цяло в борбата с престъпността. Гражданите трябва да сътрудничат за преодоляване на проблема", заяви кметът Чомаков.

Инициативата на днешната среща между кметът и превозвачите е съвместно с Окръжна прокуратура Пловдив, КАТ-Пловдив, ОДП-Пловдив. Една от конкретните мерки, които бе обсъдена на срещата е паник-бутоните с Джи Пи Ес система. Предложението обаче бе отхвърлено от таксиметровите шофьори, защото превозвачите не могат да си позволят внедряване на класическия вариант на паник-бутоните с Джи Пи Ес система, при която оборудването на център струва 35000 евро, а устройството за всяка една от колите излиза 500 лв, без месечните такси. Превозвачите обаче се съгласиха с предложението да се изгради безжична връзка. Предстои другата седмица да стане ясен въпросът за бройката на такситата в Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
гог
на 07.03.2007 г.
0
 
 
Забележката за писане на кирилица я приемам-така трябва да се пише, ти я няричай както трябва използваната от народа азбука,защото тя се използва от различни народи,ама какмо да направа като намам собствин комп.и като писах клавиатурата не можеше на кирилица.Сега-пак по въпроса-след като се съгласил клиента да ползва услугата такси-редно е да си плати.Аз не съм взел пари от някого без да съм возил.Така,че и клиентите след като полват превоз-да и си плащат.Не знам защо се изостря по такав начин и се изкривява проблема.Ако някой е решил ,че трабва да сме врагове-таксита и клиенти сятям че дълбоко греши.За процента калпави шофьори-сам си си избрал такива и използвал техните услуги.Във фирмата в която работя има учители,журналист,полицаи и икономисти.Така че-Бати Коки,това че се возиш при простаци сам си го избрал.Много е неморално и даже е отвратително такова поведение,какво оспорвате всъщност-има убит човек и за това е протеста, и напрежението е не само от този случай,отдавна престъпността е надминала сякви граници-да ви припомням ли за невинните момичета Белнейски и такива,които вместо да подкрепите-опорочавате протеста,всъщност подкрепяте с това поведение тоя некадърен МВР министър алкохолик и цялото това престъпно правитилство.Еми щом ви е весело така-правете метани на Ахмед Доган и на Станишев и на пияницата от МВР-до следващото убиисво.
бати Коки
на 18.02.2007 г.
0
 
 
Шофьора "gog"- от 15:17. Господин ШОФЬОР ако имате претенции за коректно държание и разбиране от страна на участниците в този форум то постарайте се ,ако не друго поне да пишете на използуваната от народа азбука.А за да има желание човек да си плаща както за "frizorstvo i kozmetik" трябва да получи най напред подобаваща по качество услуга!Вас верояно може да ви изключим от общата маса на таксиметровите превозвачи след като така спонтанно протестирате, но дори и без вас процента на останалите които не се включват в нормативните рамки е отчайващо висок. И това естественно е повода да има толкова много наши съграждани с негативно отношение към бранша ви.
gog
на 18.02.2007 г.
0
 
 
AVE are po-gtotko ve -vie civilizovani hora li ste-kakvo sa tea zlobni komentari-az puk sam taxi.6ofior i ne mislq 4e sam prostak-mnogo lesno se podvejdate ot manipulacii-16 g vlastite se s taxitata si opravqt gadnite nomera-nastroivat horata-taxitata bili gadnqri,bili mo6ennici-i to po kakva pri4ina-4e za tazi usluga se zapla6ta.Pri tova v Plovdiv izob6to ne sa visoki cenite na taxitata.I za6to si4ki sa nastroeni 4e za TAXI ne trqbvba d asi pla6tat-za frizorstvo i kozmetik ne s e osporva-a za taxi-davai da ne pla6tame.4e tova si e usluga po zakona s registraciq danaci i t.n.Prosto ot godini mediite razvra6tavat naroda i izkazravt taxsijiite vinovni za si4ki bedi v BG.A nikoi vav forima ne se se6ta da protestira sre6tu istinsikte prestapleniq-ubiistvoto e nai-groznoto-imali po-grozno ot tova.A ejednevniq grabej op EVN.i top[lofikacii i t.tn.Za6to ne protestirate sre6tu tqh.Tehnite ceni ne sa visoki i t en evi lajat-takali???Mosleh 4e sagrajdanitre mi sa po inteligentni.Az danebi da ne pla6tam kati nqkkloi mi popravi peralnata ili mi smeni stakloto???Za6to se osporvat ne6ta koito ne trqbva-Sre6tu usluga-estestveno se zapla6ta...koe enerednoto tuka.Ama 4e omraza.Az puk ima redovni klienti i nikoio ne mi evrag-daje sme v priqtelski optno6eniq.Ne obvinqvaite horata koito si izkarvat prehranata s trud.Za6to nikoi ne se se6ta da izvio glas sre6tu podkupi i ru6veti v bolnicite.Tolko li sa izglupeli moite sagrajdanio-n ei se vqrva-dano neobmislenite komentari sa dotuk.6te se radvam da osmiosleni mneniq..
Ники
на 15.02.2007 г.
0
 
 
Обърнете внимание кое съсловия стачкуват?
Aнонимен
на 13.02.2007 г.
0
 
 
duhaite riazanata pi6ka na ahmed dogan be giauri da jivee turska bulgaria
pld
на 13.02.2007 г.
0
 
 
" Според Иван Чомаков утрешната акция на шофьорите е свързана с безопасността на самите граждани на Пловдив. "Пловдивчани трябва да разберат, че тази акция не се прави само с едно хрумване. Трябва всички да осъзнаем, че сме едно цяло в борбата с престъпността. Гражданите трябва да сътрудничат за преодоляване на проблема", заяви кметът Чомаков." Този човек е гениален!Трудно е дори да се разбере мисълта му, но при гениите обикновено е така.Щастие е, че имаме такъв кмет.
Aнонимен
на 13.02.2007 г.
0
 
 
Абе мухльо "патриот", през 13 век прабаба ти е лъскала бастуна на някой биволар, той я е ръгал с бастуна - знаеш къде! Ха - ха.
Aнонимен
на 13.02.2007 г.
0
 
 
Анонимен-мноо си отворен бе-лайнар-ха-ха-бба ти ако е травестит проблема си е твой, а нищо не отговаряш на конкретните неща-разбираемо-щото си тъп като гъз!
Patriot_BG_PLD
на 13.02.2007 г.
0
 
 
Според мен общо взето всички говорите глупости-може ли без таксита-тъпотии-да не сме 13 век, а че те са простаци в по-голямата си част, е факт, който всеки вижда. Че нямат никакво право да блокират който и да е град-естествено, но също така имат право да протестират, като всички работещи хора-само, че, когато си уточнят исканията-а те самите не могат да се разберат-и кво като излязоха пред Парламента-нищо-плюнчиха се, искат да се нарушават закони-защо всички сме задължени да караме с колани, а те да не са-да не би да са нещо повече от нас-да си слагат плексигласови прегради и да не се възприемат прекалено на сериозно-че половината за нищо друго не стават, освен да въртят кравая по цял ден!
Aнонимен
на 13.02.2007 г.
0
 
 
Абе мухльо "патриот", през 13 век прабабати е лъскала бастуна на някой биволар, той я е ръгал с бастуна - знаеш къде! Ха - ха.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Преброяване на населението 2021 година
Шофьор "лети" със 150 км/ч на пловдивски булевард
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: