ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Проговори жената, подала сигнала за нелегалните кучешки боеве в Пловдив!
Автор: Васил Динев 14:28 / 11.05.2017Коментари (15)23352
Виктория Ангелова - жената, подала сигнала в полицията за кървавите кучешки боеве, застана пред камерата на Plovdiv24.bg днес. Тя разказа на какво се е натъкнала и как е реагирала на гледката:

"Аз съм свидетел по делото, а също и човекът, който подаде сигнала. Това, което видях, бяха струпани на едно място скъпи коли, включително и "Бентли". Когато ме видяха, хората там се сконфузиха. Възмущавам се от наглостта на тези хора, които са измъчвали 50 кучета. По-късно 10 от тях умират от уголемени сърца в приюта. Искам справедливост и хуманно отношение, дано този път не да се потулят нещата".

Какво каза още Виктория, както и друг свидетел по делото - Петър Йовчев, можете да видите в прикаченото видео.




Още по темата: общо новини по темата: 25
08.06.2021 »
03.12.2020 »
02.10.2019 »
20.08.2019 »
08.07.2019 »
04.10.2018 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Сигналът подаден от момичето е към 112, където всички разговори се записват, респективно могат да бъдат доказани. Виктория Ангелова - все пак интелигентно, ясно и точно, законовообоснаво е подла сигналът си. И като такъв е трябвало да бъде разследван, освен че той остава в архива на 112. Както стана ясно, е имало подавани сигнали към МВР, но по телефона - БЕЗ ВХОДЯЩИ НОМЕРА, без да са заведени във системата за сигнали.... Респективно - отиват в кошчето за боклук. Така че ХОРА, научете се (не е трудно) как се подава сигнал, и как се излагат нещата в сигнала, за да има успех. Съгласно станалото днес в съда, стана ясно, че синът си е признал деянията, макар и да не се счита виновен.... Бащата се опитва да замете всичко с помощта на къпо платени адвокати. И за това, хора и организации питат:"Ще има ли присъда за боевете с кучета?" И с право..... Защото видяхме какво и как стана с кучето МИМА, видяхме какво и как стана с влаченото в Тополово до смърт куче.... Но не видяхме ЕФЕКТИВНА присъда... Дали защото все още НЯМАме така наложителната ни Зоополиция? Дали защото се дават администравни и усовни глоби, за да се отчитаме по-добре пред Европата, и да не ни санкционират за прогресираща престъпност.... Един тъп шапконосец от проверяващите, зад мене каза: "Тоя друга работа няма ли си, с едни питбули тръгнал да се занимава..." Часове по-късно, се върнах при него и го попитах: "А ако един такъв питбул избяга, нахапе кучето на синът ти, а защо не и самият ти син, дали тогава ще се запиташ защо се занимавам с това ????? Погледна ме толкова тъпо, колкото може да гледа само един полицай.
+6
 
 
Мога да кажа "Евалла" на хора, които залагат на себе си, когато на този от бентлито заложи пари, че ще пребие онзи от ламборджинито, като и той съответно е заложил! Но света е такъв, че за богатите, дали се бият хора или животни не им пука! Те не се интересуват ,че на ринга се убиват хора, камо ли за животни!Такива помияри нямат никаква чест!
на 11.05.2017 г.
+3
 
 
Ако беше същата строгост и срещу циганите биещи и убиващи възрастни хора по селата щях да си помисля че има надежда за тази държава.
-5
 
 
И спортистите умират от уголемени сърца, госпожице. Да забраним и спорта тогава. И за да бъдем истински хуманни, да забраним и кучешките колибки и завързаните кучета тогава. Не може ние да сме в топли къщи, а те по дворовете. Да забраним и големите породи. Да са разрешени само онези, които стоят в скута на шофьорите, докато карат. А тях кой ще глоби за нехуманно отношение към четириногите си любимци? Нали при първата екстремна спирачка това куче е със счупен врат.... Ехх, кучелюбци. Не разбрахте, че тези породи са създадени точно за такива боеве. Това са лабилни породи, които дори нямат място сред хората. Но за това нищо, както винаги.
СподеЖестоко убийство пред погледа на дете в Пловдивли какво ново....
на 11.05.2017 г.
+5
 
 
Дано.....и не само парични глоби ами ефективни присъди .... тази дейност е подсъдна и нека лежат в затвора
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: