ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Поръчкови интереси? Пловдивчанин бесен: Дразня се, когато ме правят на глупак!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:33 / 01.07.2021Коментари (5)21426
"Здравейте, аз съм един средностатистически българин, живеещ в центъра на Пловдив от раждането си". Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си, изпратен до медията ни:

На 29 юни, прибирайки се от работа, с изненада видях на автомобила си стикер от общинска полиция за неправилно паркиране (чл.4, ал.1, т.1 от Наредба за реда за спиране, престой и паркиране на пътни превозни средства на територията на град Пловдив: Чл. 4. (1) Престоят и паркирането са забранени:

1. на място, където превозното средство създава опасност или е пречка за движението, или закрива от другите участници в движението пътен знак или сигнал).

На мястото, на което съм паркирал (улица "Волга"), нищо не се е променило повече от  40 години. Няма знак за забрана, тротоарът е вдигнат високо над улицата, разминават се два автомобила, намира се на 5 метра от кръстовище. Доскоро течаха ремонти на ВиК на въпросното място, с което аз съм се съобразявал, но вече загражденията са премахнати.

Наскоро поставеният пожарен кран е със свободен достъп. Винаги съм съблюдавал правилата за движение и удобствата на пешеходците. На въпросното място колата ми домува повече от 10 години. Интересен ми е критерият "създава опасност или е пречка за движението".

Като една независима и обективна медия моля да дадете гласност на тези мои разсъждения, тъй като започвам да си мисля, че се изпълняват поръчкови интереси. Не съм любител на теория на конспирацията, но мисля, че по този начин се разчистват територии за паркиране. Същата вечер в ресторанта, намиращ се наблизо, имаше грандиозен купон.

Естествено си преместих колата от въпросното място и час след преместването й положението е отчайващо според "създава опасност или възпрепятства движението".

На мястото, където бях спрял, имаше кола с регистрационен номер, любим на настоящи и бивши полицаи. Питам се къде е общинска полиция в късния следобед и ранна вечер и дали има опасност за движението.

Мисля, че има доста повече нарушители. Актосъставителят ми е наложил глоба 20 лева, за да не си струва да се занимавам /ако възразя фиша, ще има акт и съд/. Плащам най-високите данъци в града и се дразня, като ме правят на глупак. Разполагам със снимков материал и мога да ви пращам такъв всеки ден. Благодаря предварително".


Още по темата: общо новини по темата: 2369
13.04.2024 »
05.04.2024 »
30.03.2024 »
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Един кретен Любомир Чакъров подава непрекъснато сигнали в полицията . МОмчето не е наред с главата последно се изживява на журналист ?
-3
 
 
Да, беше много важно да се уточни, че от раждането си (когато и да се е случило това), човекът живеел, или поне си мислил, че живее, в ЦЕНТЪРА! На ул.Волга. Да му имам представите за център. Ами, остава всеки сам да преценя колко автомобила да има, къде да ги държи и дали въобще да ги притежава. Че напоследък няма семейство с под четири таралясника. И после къде да спираме? Ами, където искате. Сами си го направихте. А местната администрация ви помогна с подкупни проекти и някакви мними социални политики, с които насърчава покупката на 20 годишни кошери.
+4
 
 
Собственикът на ресторанта, за който пишеш, откри още един ресторант съвсем близо до 2-ро РПУ, където всеки обяд си похапват униформени служители със звездички на пагоните. Всяка прилика с лица и събития е случайна....
+3
 
 
Едва ли е тенденциозно. Просто обжалвайте глобата.
+5
 
 
Пиши възражение в Общината / имаше брошура някога в интернет / . Аз съм им ял попарата за подобно тенденциозно отношение и глобата не съм я плащал. За едни може, за други не. Да си гледат работата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Електротранспорт в Пловдив?
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: