ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Почина блъснатата в "Тракия" жена, зад волана е бил синът на шефа на НАП Пловдив, арестуван е!
Автор: Георги Кирилов 16:18 / 29.08.2019Коментари (17)62442
© Фейсбук
Днес жената от тежкия инцидент в Пловдив е починала. Това съобщиха от пресцентъра на УМБАЛ "Свети Георги" за читателите на Plovdiv24.bg. Припомняме официалната информация от МВР:

"Минути преди 21,00 часа снощи на тел. 112 било съобщено, че пред блок в жк "Тракия“ пресичаща пътното платно пешеходка с неустановена самоличност била блъсната от лек автомобил "Мерцедес“, чийто водач напуснал местопроизшествието. Незабавно по случая започнала проверка от служители на сектор "Пътна полиция“. 

Изяснено било, че пострадалата е 78-годишна, настанена е в болница в тежко състояние. Взета й е кръвна проба за химически анализ. Малко по-късно е  издирен и шофьорът на колата, който е на 20 години. Тестван е за употреба на алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни. Разследващ полицай продължава работата по фактическата обстановка около инцидента".

Преди минути "Шоу" съобщи, че Ивайло Найденов - синът на шефа на НАП Пловдив Венелин Найденов, е арестуван. Белезниците са щракнали на ръцете на 20-годишния "баровец", който е безработен, след като днес почина 78-годишна жена, която той е блъснал на пътя.

Установено е, че водачът на мердецеса, който буквално е помлял пенсионерката, е именно Ивайло Найденов. Оказва се, че това не е първата подобна проява на младия мъж. Той и преди е бил санкциониран за нарушения на закона за пътищата. Получавал е административни наказания. Разследващи съобщиха още, че в кръвта на Ивайло няма алкохол и дрога. Засега синът на шефа на НАП Пловдив е арестуван за 24 часа.


Още по темата: общо новини по темата: 10
14.06.2021 »
14.06.2021 »
17.05.2021 »
09.09.2019 »
02.09.2019 »
30.08.2019 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 30.08.2019 г.
+2
 
 
Поредният боклук, който от малък е научен ,че баща му винаги ще търчи след него и ще му бърше гъ*ът!
+1
 
 
Еее стига сега, момчето е син на нападжията. Дайте да измислим нещо, ще платим , колкот е нужно, нали сме от руско-комунистическата корумпирана измет, всички до един. Можем да убиваме, да пием, кучки, наркотици, олигарси брат... сееееш ли се....кинтите и всико е точно. Еееееех Христо Ботев беше го казал, не народ а мърша. Колко копелдачета изпотрепаха невинни хора. Колко малки келешчета, надръсани пияни изпоблъскаха невиннни хора. Колко пумярска сган още ще търпим. Мръсна корумпирана измет - са всички наследници управляващи България. Тук няма демокрация, тук комунистическата измет и нейните надрусани синчета управляват - крадат убиват. Кога ли ще се събуди народа..... да ги измете всички до един, веднъж завинаги.....до кокал. Само тогава ще се оправим. С почтени, интелигентни хора....вижте министъра на Канада, на Франция, на Словения, на Холандия - интелигенти хора, вижте нашите комунистически помяри.....
+2
 
 
С колко км. е карал и къде е ударил жената.За това че е избягал и я убил го чакат поне 3г.Но НАП ще плати и най много условна.
+7
 
 
Условна присъда мисля, че ще е "най-жестокия" вариант за това, че е блъснал човек и е избягал от местопредтъплението. Да не забравите да му се извините като го пуснете след 24 часа!
+10
 
 
И с колко км/час е шофирал? Без значение как е пресичала бабата, избягаш ли от ПТП-то, си виновен! Блъснал си човек по дяволите, спри, виж какво се случва с пострадалия, обади се за помощ! И като избяга, какво направи?! Бабата УБИТА без време, ти в кауша. Не, че тати нЕма да се 'погрижи'.. Дано утре му се случи на него! Само така се лекуват подобни същества!
+9
 
 
Долно тъпо копеле..да беше надрусан щях да го разбера , а той е просто некадърен страхлив боклук! Сега чака на баща си да му оправи бакиите с цената на репутацията си.
+10
 
 
Как на държавна заплата лапето ти на 20 има пари за Мерцедес?
+5
 
 
Боклук мръсен! Доживотен затвор за такива некадърници като този!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: