ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка: Нужни са доста успокоителни, за да оцелееш на това кръстовище
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:22 / 04.10.2022Коментари (6)16641
"Нахалство или самоубийство?!" - този въпрос зададе читателка на Plovdiv24.bg, която се свърза с редакцията на медията ни.

Ето какво пожела да ни сподели шофьорката относно автомобилното движение на едно от най-натоварените кръстовища в Пловдив:

"Всяка сутрин трафикът на кръстовището на Аграрния университет преди новия надлез в посока от жк "Тракия" към кв. "Кючук Париж", точно на светофара до "Макдоналдс", е нещо страшно!

За да оцелееш, за да стигнеш до работа, ти трябват доста успокоителни и много голямо внимание и търпение, но винаги се намират едни такива тарикати!"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вина за задръстванията имат и курсовете за водачи с инструктори и техники на шофиране от миналия век, които бълват туткави и неадекватни шофьори, които докато се учат се влачат по улиците и с такива умения си остават. С мощните и бързи съвременни автомобили може много по-динамично и експедитивно да се освобождават кръстовищата.
-2
 
 
Не знам до кога ще се тиражират воплите на невменяеми хора които само реват кой какви успокоителни трябвало да взима! Ама не си карайте колите като не можете! Не е задължително да карате! Някога излизали ли сте да шофирате в чужбина? Минали няколко тариката - ми да ги глобяват - има камери, като не - всеки се оправя и толкова. Дори не ми правят впечатление, може би повече ме дразнят мърдите, на които им трябват минимум 2 мин, като видят че свети зелено, да осъзнаят, че трябва да тръгнат, да се провлачат бавно-бавно. Ей за това има хора които търсят начин да заобикалят, да с нарушения, но не - г-жата била на хапчета! Ма иди на село, купи си къща, копай картофи и никой няма да ти минава на светофара, щото там светофари няма! ба*ти мрънкалниците!
+1
 
 
Май точно тук трябваше да е кръстовището което ще правят на водната. Тук ако беше на 2 нива като движещите се по Санкт Петербург слизат и продължават направо без да спират за светофар, а и тук има достатъчно място да се направи
+6
 
 
Намират се защото масово ги пускате, всяка сутрин минавам от там, значи аз мога да чакам в средна лента 4-5 сфетофара за да мина а така наречените тарикати се пускат в лява лента и се врът всички в средата, и става така че от задължителната лента която е само за наляво минават повече коли направо от колкото сме си в лентата. Такива не трябва да ги пускате изобщо броня в броиня и клаксони ако пак се врът след кръстовището и бой ще ядът. И няма такива дето са се объркали или не знаят минават едни и същи всяка сутрин по този начин и на мен не ми се чака ама чакам. И с цялата си наглост дори и мигачи не пускат направо препречват пътя ами такива си заслужава и с колата да ги удариш с пълна газ и после и главата да им спукаш. Това е и така ще правят защото всеки път е безнаказано, а това явно само с бой се оправя.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: