ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин, любящ съпруг, баща на две дъщери и дядо на четири внучета, има нужда от помощ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:00 / 16.03.2024Коментари (0)8099
©
Дъщерята на пловдивчанин събира средства за лечението му от агресивен рак на панкреаса, видя Plovdiv24.bg в социалните мрежи.

Нужната сума е 120 000 лева, която се оказва непосилна за семейството и те търсят помощ от хора с добри сърца за да продължат течението на техния близък.

"Здравейте, добри хора!

Казвам се Габриела Петрова и съм дъщеря на Станимир Атанасов Велев, който ще бъде и бенефициента на кампанията. Сега ще ви разкажа и неговата история. Станимир е на 58 години от град Пловдив. Той е любящ съпруг, баща на две дъщери и дядо на четири прекрасни внучета, които го обичат страшно много и винаги искат да прекарват времето си с него. Баща ни е човек с много силна воля, и винаги с желание да помогне на другите дори до днешна дата.

След големи трудности и загуби, през които ни преведе животът, мога смело да кажа, че най-после стигнахме момент, в който спокойно да си кажем, че сме едно голямо и щастливо семейство, изпълнено с много любов.

През 2018г., баща ни започна да посещава различни специалисти поради оплаквания от нетърпими на моменти болки в коремната област. Бяха му извършени три пъти гастроскопия и колоноскопия, в периода 2018 - 2023г. Беше подведен, че няма нужда да продължи да търси източник на болките, въпреки резултатите от скенера, което забави откриването на заболяването и неговото лечение.

За съжаление щастието на нашето семейство бе помрачено на 14.09.23г., когато на баща ни беше извършен скенер с контрастно вещество по негово настояване, при който се видя наличието на аденокарцином намиращ се в опашката на панкреаса, и разсейки намиращи се в малкият таз.

На 27.09.23г. на баща ни беше извършена лапароскопска операция, с взета биопсия при която се потвърди, че той има агресивен Аденокарцином на панкреаса. Това беше поредният удар за който живота не ни беше подготвил. Трябваше да действаме много бързо и баща ми започна лечението, чрез химиотерапии, в Турция, на 17.10.23г., след направен ПЕТ скенер.

За съжаление за лечение в България трябваше да чакаме още дълго време, с което нашият баща не разполагаше, защото неговото състояние се влошаваше. След като ни дадоха огромни надежди при започване на лечението, баща ни извърши до момента 8 броя химиотерапии в болницата LivHospital, след което още една химиотерапия в болницата Аджибадем, където премести лечението си, поради наличието на лекар специализиран с панкреатична хирургия.  

За момента той се чувства по-добре, но нищо не е свършило, а ние искаме той да живее и да е без болки. Дотук той е заплатил близо €25,000, но се налагат още поне три химиотерапии, нов ПЕТ скенер и операция, които ще налагат сумата от €41,350, които за огромно наше съжаление, стават непосилни за нашето семейство за такъв кратък период. Имаме изпратена проформа-фактура, както и всички други необходими документи. Лечението при онкологичните заболявания е сложно и етапно, съответно е вероятно да се налагат още няколко броя химиотерапии.

Никога не сме вярвали, че ще бъдем от другата страна на дарителските кампании, но се наложи да прибегнем до тук, защото сумите са големи за кратък срок.

Затова заставаме тук, пред вас, и молим за вашата помощ, в този изключително труден за нас момент. Вярваме, че с вашата помощ, ще успеем да съберем нужната сума за лечението му.

Животът на нашия баща и съпруг няма цена за нас, защото той е изключително важна фигура в нашите животи. Той има силното желание да продължи да се бори и всички ние се надяваме на най-доброто след като лекарите ни вдъхват такава надежда!"

Можете да помогнете на Станимир по следния начин:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG41BUIN95611000707352

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Станимир Атанасов Велев







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: