ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин краде голи снимки на непълнолетни момичета и ги публикува в интернет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:26 / 06.08.2017Коментари (14)32100
©
Програмист, влязъл в ролята на морална полиция, наказва развратни ученички, качвайки техни сексклипове и снимки в нета. Той създал най-големия сайт у нас за злепоставяне на деца, където се крие под прякоря Мотикаря. Истинското му име е Павел Скръчков и е от Пловдив. Той откраднал около 20-30 голи снимки от компютрите на ученички, след което ги "наказал", разпространявайки кадрите в мрежата, пише "Телеграф". 

След като се сдобиел с компроматите, младежът започвал да изнудва девойките. "Прати ми още или качвам тези, които имам", казвал мъжът, криещ истинската си самоличност от години. 

Въпреки че част от тях изпълнявали желанията му, пловдивчанинът не спазвал думата си и ги унижавал публично. Освен това зарязани младежи отмъщавали на бившите си, пращайки на Мотикаря голи снимки на бившите си. Понякога родители писали на Мотикаря с молба да не качва снимките, а той им се подигравал с думите: "Вижте как сте възпитали дъщеря си" и ги качвал. 

Край на изнудването и на детското порно сложили анти-мафиоти от ГДБОП преди около месец, когато са атакували 18 адреса в София, Пловдив, Варна, Плевен, Габрово Мизия и Троян. Първоначално били задържани 9 заподозрени за 24 часа, но част от тях подробно разказали как са помагали на Павел и са разпитани в качеството си на свидетели.

Прякорът на Павел идва от сайта му www.motikarq.com, създаден през 2003 г. В началото там имало забавно и хумористично съдържание, но впоследствие започнали да се публикуват голите снимки. Посетителите се увеличили, съответно и парите от реклама. 

Той неведнъж бил спиран от антимафиотите, но после се появявали нови версии. Павел имал и подсайт. Разследването срещу него отнело близо 2 г., понеже трудно се доказвали връзките на цялата група в нета. Скръчков и съучастниците му комуникирали чрез фалшиви профили във фейсбук.

Най-малката, изтипосана с голи снимки, е на 13 г. Групата има и клип на 14-годишна, правеща орален секс. Хакерите разбивали фейсбук профилите им и оттам намирали снимките. 

"Приемам това като кауза, така се боря с пороците на обществото". Това обяснение дал Павел. Една от идеите на младежа била чрез фотосите да лови педофили, като един дори се хванал.


Още по темата: общо новини по темата: 2
06.07.2023 »
09.03.2023 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Извратен пловдивски боклук! Колко ниско падат хора от ТОЯ град!
на 07.08.2017 г.
0
 
 
И като какъв точно се изявява г-н Скръчков, че"Приемам това като кауза, така се боря с пороците на обществото"??? Кой си ти бе, нещастно лекенце такова, че да съдиш хората? Да им хакваш профили и пощи, да крадеш лични данни... Е, теб сега поне ще те съди който трябва. Дано поне да попаднеш на свестен съдия и прокурор, които да не се съгласят на условна присъда мама ти и педофил мазен! С тая мазна педалска физиономийка ще си нечия ковра в затвора! Такива като теб са много обичкани, често ще изпускаш сапуна. Знам, че четеш навсякъде, където се пише за теб... добре беше като не те знаеха кой си.... ама хайде, разходи се по главната? Отиди в някой мол? Какво мислиш ще стане, ако те засекат някои от жертвите ти? Нека всички, които са били "наказвани" от така нареченият "мотикар" сега вече да подадат жалби - знае се кои са зад "мотикаря", фейсбук са предоставили нужната информация, и това че страницата е изтрита не означава, че във фейсбук няма архив, който е предоставен на когото трябва. Големите моралисти трябваше да се спрат още след първата изтрита страница.... ама не - ние сме неуловими :) Е, на ви сега. От тук нататък - честито. Всички ви знаят кои сте, всички знаят, че сте мазни гадни гнусну мръсни педофили. От този момент нататък сте белязани с името "мотикаря", успех в намирането на работа. Всъщност, ако търсим чистачи за кенефи ще ви се обадя.
0
 
 
И девойките са си виновни. Да бе мирно седяло, не би чудо видяло!
Aнонимен
на 07.08.2017 г.
0
 
 
страшна държава сме щом : "мафиоти от ГДБОП" работят за държавата.
Aнонимен
на 06.08.2017 г.
+1
 
 
Дали ще си ги качат сами в фейсбука или някой ще ги открадне и пак ще ги качи някъде няма значение проблема е че родителите го позволяват да се снимат така
+3
 
 
Пловдивчaнинa явно е луд, но когaто се цениш и увaжaвaш , имaш достойнство и не кaчвaш порно снимки, никой нямa дa ти ги крaде
+4
 
 
Непълнолетните момичета не си правят голи снимки,а си четат книжки и си играят с кукли.И все още нямат сърбежи.
+10
 
 
Този, че е боклук -боклук е! Но да се замислят и родителите какво правят дъщерите им в интернет и не само! 13-14 годишна? Как прави френска???
+11
 
 
По-страшно от това синът ти да сваля порно е дъщеря ти да качва :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: