Пловдивчанин: Бул. "България" се превърна в писта за мотори

Автор: Васил Динев
Коментари (15)
13:09 / 18.07.2018
10559
Пловдивчанин отправи апел към органите на реда в Пловдив чрез сигнал до Plovdiv24.bg. Той иска да се вземат мерки, тъй като според него бул. "България" се е превърнал в писта за мотори. Пловдивчанинът внесе яснота и около инцидент с моторист, станал вчера вечерта. 

"Става въпрос за бул. "България" и ул. "Победа" и това, че ден и нощ се развиват абсурдни скорости от мотористи - организират си състезания, генерират страхотен шум и тормозят целия квартал, бивайки непосредствена опасност за хората. Десетки пъти съм сигнализирал на 112, но ответна реакция никога не е имало. При така развиваните скорости - много често по мое мнение дори над 150 км/ч беше въпрос на време да се стигне до по-сериозен инцидент.

Снощи - около 22 ч. моторист разви много голяма скорост и виждайки в последния момент хората от Общината, които освежават пешеходните пътеки, се опита да спре, но скоростта му не го позволи, при което последва близо 150 метра спирачен път, падане и застрашаване на живота на работниците и хората в близост.

Прилагам снимка, на която можете да видите за какво става въпрос."

Искам да апелирам да отнесете въпроса към съответните органи - това не е изолиран случай, а системен и много сериозен проблем. Сигурен съм, че думите ми ще бъдат потвърдени от живущите в квартала.

Относно вчерашния инцидент с моториста, за който Plovdiv24.bg информира по-рано, от пловдивската полиция заявиха следното: 

Около 23.20 часа снощи пътни полицаи посетили сигнал за катастрофа на бул.“България“ и ул. "Победа“ в Пловдив, където 31-годишен мъж паднал от мотоциклет "Кавазаки“. Пострадалият е настанен в болница за наблюдение. В хода на проверката е установено, че той управлявал мотора без необходимата категория и под въздействието на наркотични вещества.

Виж коментарите (15)

Още по темата (88):
15.04.2024 Участници в организирани гонки видяха приближаващи униформени, МВР остана с пръст в устата
08.04.2024 Пловдивската полиция показа мускули
13.09.2023 Шумът от мотори - най-големият терор за пловдивчани
31.07.2023 Шумни мотори продължават да тормозят пловдивчани
26.06.2023 Пловдивчанин за гонките: Въпрос на време е да има жертви
11.06.2023 Притеснителен сигнал: Докога ще застрашават живота ни в Пловдив?
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).