ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдив става еднопосочен до края на 2022 г.
Автор: Диана Бикова 13:27 / 24.02.2022Коментари (22)39323
©
До края на годината ще бъде въведено еднопосочно движение по всички улици в Пловдив, съобщи заместник-кметът по транспорт Тодор Чонов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Въвеждането на еднопосочност ще доведе до сериозен ред в паркирането. 

Към настоящия момент не се обсъжда повишаване цените на картите, но при въвеждането на новата електронна система за таксуване ще се отвори дебат и по тази тема, каза Чонов. 

Това е причината в бюджета на града да е предвиден буфер от 3 милиона лева за евентуални претенции на превозвачите за загуби. 

Относно запазването на таксата от 2 лв. на час за "синя зона" кметът Здравко Димитров коментира с думите: "Кметът сам не може да приеме нищо. Нека не търсим сензации".



Още по темата: общо новини по темата: 103
23.03.2024 »
09.03.2024 »
04.03.2024 »
24.02.2024 »
19.02.2024 »
17.02.2024 »
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Вижте ги само бе, течението между ушите на празните им мамаумни картутуни свисти като ураган. Ако го прекъснеш докато говори и го питаш как се казва бая ще се замисли. Тъпаци
+1
 
 
Вижте им само безумните шизиономия, такива малаумници не могат да измислят нищо смислено. Само е ясно, че искат да клатят хората яко. В цялата страна е пълно с подобни празноглавци и малаумници. За нас отговарят ни тъпи копелета.
0
 
 
По-голяма тъпотия и Здравко не е измислял досега...Как съществува нашия прекрасен глад на фона на тия"кметове"-направо не ми е ясно..Безумия след безумия...А може ли да стане и така колите да се движат и на две гуми,та да пестят место по улиците?
+2
 
 
Дъртата кука не може да измисли нощо свястно !
+3
 
 
Първо направете околовръстното еднопосочно.. като му добавите още 2-3 ленти за в обратната посока
+7
 
 
Имам усещането,че вс в общината са назначени с конкурс...по малоумщина начело с най-смешния кмет?!
на 24.02.2022 г.
0
 
 
На мен лично ми интересно да разбера логиката зад : "Въвеждането на еднопосочност ще доведе до сериозен ред в паркирането" или по-скоро до хаос , защото много просто ще тръгват срещу движението , вместо да обикалят като шашави , да добавим и някой от друг град , който няма да наясно с тази идея и картинката ще пълна... И защо : "Това е причината в бюджета на града да е предвиден буфер от 3 милиона лева за евентуални претенции на превозвачите за загуби. " - какви претенции може да имат пък при факт , че услугата им е под всякаква критика и вината за загубата им си е тяхна - отблъснаха хората от тази услуга и накараха да се качат на колите ... Не ли по логично тези пари да отидат за разширяване на улиците и осмисляне на пътната инфраструктура ... Нищо добро не чака - тук трябва едно посочно цялата тая паплач да пратят на фронта в Украйна - там да налагат мир :Д...
+4
 
 
Като не можеш да мислиш, не прави нищо, защото твориш само глупости! Трафикът ще намалее, когато се изгонят колите на пришълците от града! Забранете паркирането на външни коли в широкия център и оставете там само домуващите с регистрация по лична карта и по талон на колата и сте готови! Само трябва да изградите няколко буферни паркинга! Бутнете незаконните кооперации, които самата община узакони или ги накарайте магазините да ги обърнат на гаражи и това е! Просто е като фасул! Пет лева престой на час.....в Дубровник е 10 евро и всичко е спокойно!
+5
 
 
ХАХА.... Таааашаааак ли си праИш с нази УА????? ХАХАХА.... ХАХАХА..... НАПРАВЕТЕ ПАРКИНГИ, НАПРАВЕТЕ ДЖОБОВЕ, ЗА ДА ИМА КЪДЕ ДА СЕ СПИРА!!!!! А НЕ ДА МИСЛИШ ГЛУПОСТИ????? ЗАЩОТО АКО ИМА КЪДЕ ДА СЕ СПРЕ, НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ ЕДНОПОСОЧНИ, ЗАЩОТО В МАЛКИТЕ УЛИЦИ НЯМА ДА ИМА СПРЕНИ КОЛИ Е ЕДНОТО ПЛАТНО, КОЕТО Е ПРАВЕНО С НАШИТЕ ДАНЪЦИ, ПЪК НЯКОЙ СИ ШЕМЕТ РЕШИЛ ЧЕ Е НЕГОВО ПАРКОВО МЯСТО.... ВИЖ КИЧУКА..... И ВМЕСТО ПО ЦЯЛАТА КЛОАКЪ МАКЕДОНИЯ, В ЛОКАЛНОТО ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО ПОДОБНО КАТО НА БУЛ. СВОБОДА НАПРИМЕР, ДА МОЖЕ ПОНЕ 80 КОЛИ ДА СА ТАМ, НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ НИЩО..... АМАН ОТ ГНУСАРИИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: