ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдив става център на комуникационната индустрия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:50 / 08.06.2022Коментари (0)1526
©
Изключително интересна и атрактивна е програмата на двадесет и второто издание на ФАРА. Официалното откриване е днес от 12:30 часа в зрителната зала в Дома на културата "Борис Христов“ в Пловдив, който се превръща в средище на комуникационната индустрия в рамките на събитието. Непосредствено след това започват представянията и първия кръг журиране на категориите, част от Творчески фестивал, както и категорията Медийна кампания от Медийния фестивал.

На 9 юни от 10:30 до 12:30 в голямата конферентна зала е първият уъркшоп "Talking Brands - Цялост и дигитално приложение“, който ще бъде воден от Велина Мавродинова, графичен дизайнер и арт директор с над 30-годишен опит, и Апостолос Болкас, дигитален стратег и основател на Digiheroes, дигитална маркетингова компания. Предназначен е за тези, на които ежедневно се налага да създават или развиват съдържания за марки, подходящ е за дизайнери, копирайтъри или бранд мениджъри, чиято работа е създаването и развитието на бранд съдържания.

По същото време в зрителната зала са предвидени интересни представяния и дискусии. Програмата започва с ADC*E - The Best of European Design & Advertising Awards 2021 - Gold Winners Screening. От 12:00 часа е дискусионният панел на Redlink.bg: RedChair Talks: "Къде ми е бюрото?“, в който ще участват Десислава Олованова – CEO McCann София, Мая Миланова – HR експeрт, мениджър и co-founder на mindhire.me и Любов Кирилова- съосновател и треньор, Happiness Academy. От 14:00 до 15:00 часа Практика ще представи The Art of Presentation с Мартин Димитров, Йордан Жечев и Радослав Бимбалов, а след тях д-р Румяна Желева ще запознае участниците с каузата на маркетинга с кауза. Вторият ден ще завърши с дискусионен панел "ГИЛДИЯ“ - идея, която се осланя на необходимостта от колаборация между всички страни в комуникационната индустрия.

В рамките на третия ден от фестивала (10 юни) от 10:00 до 15:00 часа в конферентната зала, рекламна агенция New Moment New Ideas Company - София организира специален уъркшоп “Agency-Client Business Relation: Partnership or Segregation?", предназначен за представителите на агенции и клиенти от средно и високо управленско ниво. Сред темите, които ще бъдат засегнати са водещите световни тенденции в бизнес отношенията между агенции и клиенти, нуждите на клиентите и услугите, които получават от агенциите в България, процесът на съвместно създаване на стойност, оценяването на успеха и приноса на отделните участници в създаването на интегрирани маркетингови комуникации и избягването на смъртоносната спирала в отношенията между агенция и клиент. Уъркшопът ще се води от двама преподаватели от New MBA - Creative Business School Belgrade - Наташа Джурджевич и Ненад Лозович.

По същото време зрителната зала на Дома на културата "Борис Христов“ в Пловдив ще събере чуждестранните гост-лектори. В 10:00 часа е първото представяне на Ion Cojocaru “Lutz", Content Director, McCann Worldgroup Romania - "Netflix for brands", следван от Jörg Riommi, Chief Creative Officer, Publicis Groupe CEE с "Why win? How to avoid turning ad festivals into "awards for awards sake" и Peter Horrocks CBE с “The regulators are coming" – how increasing controls on digital content pose challenges for media and marketeers. В 13:00 часа Maksym Lazebnyk CEO, All-Ukrainian Advertising Coalition ще представи рекламната индустрия в Украйна по време на война. В 14:10 Мария Тойчева, Strategy Leader, STORiO by Economedia и журналистът от Капитал Сирма Пенкова ще ни отведат на пътешествие с "Пътеводител на метавселенския рекламист“. Непосредствено след тях Ирина Недева от АЕЖ-България и доц. Ралица Ковачева от Fact Check ще коментират "Хибридната война и дезинформацията“.

"EMBRACE THE GLITCH. Seeing the moments to zig not zag“ е темата която ще бъде представена от Lizi Hamer, Executive Creative Director, No2ndPlace; Regional Creative Director @Octagon, Sponsored by noblegraphics, Powered by See It Be It Bulgaria. Лекционната част завършва с "The Future And The Power of Listen“ и стратега Симеон Маринов. От 19:30 часа е първата част от церемонията по награждаването на победителите.

11 юни, последният ден от ФАРА 2022, ще започне в 12:00 със SAATCHI CIRCLE - презентации на участниците пред журито. По покана на B+RED в програмата на съботния ден, 11 юни, от 13:00 часа на сцената ще се качат Moritz Grub и Lena Gahn от Amsterdam Berlin с лекция на тема "Driving Creative Excellence“. Веднага след това са предвидени въпроси и отговори с журито. Кулминацията е от 19:00 часа със заключителна церемония по награждаване на победителите във ФАРА 2022. Входът ще е с покани.

От 8 до 11 юни гостите ще могат да разгледат ADC*E Exhibition - The Best of European Design & Advertising Awards 2021, както ФАРА 2022 Изложба, която представя рекламните форми, участващи в конкурса.

Творческата, маркетинговата и рекламната професионална общност ще се събере отново заедно, за да сподели идеи, опит и да отличи най-добрите постижения на българската реклама и примери за подражание за гилдията.

ФАРА 2022 се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции. Проектът е част от програма "Наследство" на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Специализирани полицейски операции в страната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: