Петър Троянов: Славчо, знаеш ли кой ти плаща кампанията?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:20 / 04.10.2023
34238
Кандидатът за общински съветник Петър Троянов с анализ в социалните мрежи относно главните лица от съставената от седем партии сглобка "Съединени за Пловдив".

“Нашата мисия е да стабилизираме финансово Пловдив. Дълговете ще надминат 150 милиона!"

Страхотен и невероятен е слоганът на новата коалиция, самопризвала се да "спаси" за пореден път Пловдив от налегналите го беди. Този път участниците в нея, досега явявали се неизменно на последните 5 избора за местен парламент, се обединиха около извадения от нафталина Славчо Атанасов. Между другото, безработен вече години, след последното му фиаско в парламента.

"Нашата мисия е да стабилизираме финансово Пловдив“, казва и адвокат Георги Колев, кандидат за общински съветник. За обществото е човекът на КМД в Общинския съвет - фирмата, почистваща Пловдив още от времето на кмета Иван Чомаков. Само преди дни тя си уреди увеличение на средствата, които получава от Община Пловдив за депониране на пловдивския боклук от 30 на 50 лв. на тон. Пловдив депонира над 150 000 т. на година. Добро стабилизиране.

В листата е и Павел Милушев, 8 години заместник-кмет на район "Южен“. Та той има идеи за развитие на квартала. Дори и не искам да му ги чуя, при състоянието на района му. Район "Южен“, при управлението на този заместник-кмет, претърпя най-голямото си крушение. Сега пък той иска да оправи и район "Източен", където ще е кандидат за районен кмет.

Друга голяма звезда в листата е Георги Титюков. Човекът, който обича да казва как от студентската скамейка е станал заместник-кмет и смята да се пенсионира като такъв. Той също ще стабилизира Пловдив. Нищо, че само за последните 2 години беше възложител на обществени поръчки за над 50 млн. лева. Пари на пловдивските данъкоплатци. А скоро стана известен с това, че ползва служебен луксозен автомобил, закупен с пари, предназначени за деца.

Да не забравяме и "ракетоносителят" инж. Владимир Кисьов. Минал през "Съюз на Свободните демократи", "Съзю за Пловдив", а сега най-после осъзнал, че е войвода и оглави ВМРО. Бизнесменът строи и строи из Пловдив, а мнозина от терените някога са били общински.

Макар и от различни политически спектъри, сега те отново са заедно. Точно преди 12 години Колев, Кисьов и Титюков направиха "Коалиция за Пловдив" – групата им в Общинския съвет бе кръстена "Амстердам", но не заради това че обичат да ходят в нидерландската столица, а защото"ам-ам"-каха различни благинки. Въпросната коалиция крепеше управлението на Славчо Атанасов и заедно с БСП управляваха града.

Има и други звезди в листата на "Коалиция “Съединени за Пловдив"“, но има време и за тях.

Днес тези същите призовават за "прозрачна и открита кампания“. Вие да познавате някой ваш близък или познат, който да е гласувал за Земеделски съюз "Ал. Стамболийски“? Трудно и ще намерите, но на изборите през 2019 г. за тази партия има "гласували“ 8 500 пловдивчани. Доста от тях живеещи и в ромските махали.

Та ще "стабилизираме финансово Пловдив“ и ще водим "прозрачна и открита кампания“!

Да бе и един мармот завива шоколад...

Виж коментарите (2)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Новини от Пловдив:
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!
Бебето чака бебе другия месец
Шофьор: В час пик тук е страшно!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).