"Паяк" вдигна колата на пловдивчанин пред собствената му къща. Има ли нарушение?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (47)
14:03 / 04.09.2014
18428
Пловдивчанин, живущ в квартал "Съдийски" сигнализира Plovdiv24.bg за проблем с ОП "Паркинги и репатриране". Дали обаче автомобилът му е паркиран в нарушение на ЗДвП вижте от снимките и от разказа на нашия читател. Прочетете цялата история и преценете сами кой - крив, кой - прав:

Здравейте. На 29 август колата ми беше вдигната с "паяк" пред моята кооперация, в която живея, от същото място, на което спирам вече 10 години, може би са повече. 

Живея на 50 метра от наказателния паркинг. "Паяците" минават на ден по 50 пъти сигурно и за толкова години никога не съм имал проблеми!

На 29 август, петък, колата ми е била репатрирана без мое знание и откарана на наказателния паркинг. Установих, че я няма около 16 часа т.е близо 2 часа, защото полицаят каза, че е пристигнала на паркинга в 14.46 ч. 

Според полицая който е писал акта, мястото, където е била, се водило Т-образно кръстовище??? Какво кръстовище при условие, че улицата, която излиза на ул. "Стоян Михайловски", е затворена заради бившето свързочно поделение и техния портал??!! 

Искам чрез вас, понеже сте най-добрата медия в Пловдивско, да сигнализирам тази българска работа и да помоля да се свържете и вие с ОП "Паркинги и репатриране". 

Нека директорът им каже как за толкова години всеки ден това за паяците не е било "кръстовище", а в един ден изведнъж стана?! 

Как ще е кръстовище, като това е обикновен завой от ул. "Ст. Михайловски" към ул. "Георги Груев", защото и първата улица свършва в шосето на новия надлез, а "Георги Груев" започва от самия завой?!?!?! 

И то пред кооперацията ми и паркоместата, които ни се полагат там?! Защото аз колата няма как да си я прибера у нас. Изпращам снимков материал. Допълнително изпращам 2 снимки с моята кола отпреди време, където си я паркирам.

Виж коментарите (47)

Още по темата (2374):
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
21.04.2024 Читателка: Май законът не важи за всички
13.04.2024 Този шофьор обича да получава фишове: Ще му трябват две заплати
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).