ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
От "Кауза Пловдив" към Спас Гърневски: Писал ли сте стихове във възхвала на БКП?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:56 / 05.10.2011Коментари (33)8229
©
1. Г-н Гърневски, вдясно от входа на централата на "Волво" в Швеция има ли Ваша снимка като основен контрагент на "Волво"?
2. Писал ли сте стихове във възхвала на БКП?
3. Получавал ли сте в качеството Ви на председател на СДС дарения от наречения от Вас олигарх Георги Гергов?

Тези въпроси председателят на предизборния щаб на коалиция "Кауза Пловдив" и кандидат за общински съветник Константин Георгиев отправи към Спас Гърневски в отговор на изявленията му, че кандидатът за кмет и водач на листата на "Кауза Пловдив" Георги Титюков бил "слуга на БСП и кандидат на Георги Гергов". 

Именно човекът, който говори за кандидатите на Георги Гергов - Спас Гърневски, е един от виновниците Пловдив да няма единен десен кандидат, категоричен е Константин Георгиев. "За разлика от коалицията на г-н Гърневски ние не продаваме местата в листата си, напротив - от първо до 51-во място в нашата листа са млади хора, които са изключителни професионалисти в своята област. Достатъчно е да се споменат имената на Николай Бухалов, Енчо Пиронков, арх. Цветелин Цоневски, Маргарита Джарова и други. Общото между тях е, че всички те имат една кауза - Пловдив", заявиха от коалиция "Кауза Пловдив". 

"Може би г-н Гърневски говори абсурди, защото е притеснен от все по-намаляващия електорат и все по-намаляващата подкрепа за партията му. Както и от това, че синята столица Пловдив е зад Георги Титюков. А може би е изнервен и от факта, че освен дясномислещите хора, които подкрепят кандидатурата на Георги Титюков, щабът на "Кауза Пловдив" се помещава в бившата централа на СДС, в която самият г-н Гърневски е упражнявал правата си на председател на СДС", посочи още Константин Георгиев. В подкрепа на това, че Георги Титюков не е кандидат на Георги Гергов могат да се изведат много факти, но че това е истина ще се разбере преди евентуалния балотаж, заключи председателят на предизборния щаб на коалиция "Кауза Пловдив".


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
agnus dei, защо ли си изключително точен във въпроса си?! А скоковете "срещу" когото и да било, не са креатна и позитивна кампания, към която се опитват да се числят "каузарите"... Спас е бита карта и няма нужда да го лаят!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 05.10.2011 г.
0
 
 
Тютюков досега беше в коалиция със Славчо и БКПто. Каква е тая синя столица зад него , какви 5 лева. Десният кандидат е архитекта
-5
 
 
Недейте да сравнявате Тютюков с Гърневски, Чомаков, Керин и прочие! Най-малкото е нелепо! Електоратът на Тютюков са хора от младата генерация, няма по-възрастни от 45 години! Електоратът на "Кауза Пловдив" залага на собственото си бъдеще, време е младата генерация да вземе в свои ръце управлението на града ни! Времето на старите политически муцуни с отвратителен облик е отминало! Нека да гледаме напред за бъдещето на града ни!
на 05.10.2011 г.
-1
 
 
Има ли разлика между Гърневски Титюков Керин Чомаков и всички останали на общинска и държавна хранилка Това е една група която само си смяна цвета от една партия в друга и лъжат Пловдивчани и НАРОДА
+1
 
 
Аз питам защо Жорето Титюков, афиширайки се като "десен", цели четири години се ползваше от и помагаше на лявото управление на ВМРО-БСП, а не се оттегли по-навреме, за да ме убеди (и не само мен), че точно той е алтернативата на досегашните кметове и най-вече на последния от тях? Отговор не ми трябва - той е ясен!
+5
 
 
Другаря Гърневски помогна на бандита цар Илия Баташки да се загнезди във втора градска с цялата си банда .
+3
 
 
В Пловдив всички болници и ДКЦ-та /Държавните здравни заведения / се управляват от подставени крадци от пловдивския цар Киро в медицината - цар ИЛИЯ БАТАШКИ . Вариант Катуница в медицината предстои. До къто пловдивската заспала общественост дреме на празна ясла и си трае с робския си провинциален маниер ще бъде ограбвана от подобни бандити .
-4
 
 
Господин Гърневски най-напред трябва да се извини публично на Пловдив за престъпното си управление на града през времето на своя мандат! Притеснен е, че сините застават зад Тютюков!!!
+3
 
 
Титюче, какъв син кандидат си, като стоиш на най-левия стол на лявото управление на Пловдив. Какъв син кандидат си, след като до теб застанаха ренегатите, превърнали Пловдив в Гергов град и младите комунисти.
+7
 
 
"Един обесен поп да ни е знаме, един изстрелян стих да закърви да шепне болката от неговите рани: "Не спирай - срещу изстрела върви!" Това призовава в стихотворението си "Септемврийци" другаря Спас Гърневски. А в шедьовъра му "Силата на човеколюбието" четем и препратки към Альоша: "Не чува Бог. Един войник от Изток ще връхлети върху смъртта, положил историческия изпит, оценен с алена звезда, Огряла днес над старата Европа. А войните със каменни лица на стража са, за да няма пак окопи и между окопаните деца!" Написано от човека поискал да бъде премахнат паметника! "Синята коалиция" в момента е "Синята милиция" продадена на екс ченгетата от "БЕС". Дясно мислещите за зад Каузата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Футбол - други
Стрелба по Роберт Фицо
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: