ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Общинският съвет - две години по-късно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:10 / 08.11.2009Коментари (7)3184
© Plovdiv24.bg
Днес се навършват две години от тържествената сесия в зала "Съединение" на Историческия музей, където Славчо Атанасов, районните кметове и общинските съветници дадоха клетва да служат на пловдивчани.

Как оценяват дейността на Общинския съвет през преполовения вече мандат? - с този въпрос към съветници от различни политически сили се обърна Plovdiv24.bg

Дани Каназирева, ГЕРБ: "Няма да си позволя лукса да давам оценка. Гражданите вече ни оцениха на парламентарните избори през лятото. Всички съветници от ГЕРБ работят много професионално, влагат всичко от себе си, защитавайки принципите, с които влязохме в местното самоуправление. И днес можем да погледнем хората в очите."

Слави Георгиев, ВМРО: "Добър (4). Постоянните комисии работят много добре, вкарват се добри предложения, дообработват се, гласуват се. Но работата в зала сваля оценката. Много съветници, които отсъстват от заседанията на комисиите, с евтиния си популизъм пред микрофона смъкват нивото."

Тодор Христев, заместник-председател на Общинския съвет: "Не съм съвсем доволен от това, което свършихме през двете години. Много от нещата, които си поставяхме за цел в предизборната кампания, не са реализирани. Като се огледам, не мога да кажа, че Пловдив, макар и, сравнен с други селища, да е по-добре, е идеалът за чист град. Не мога да кажа, че масово са се увеличили зелените площи, че всичко с инфраструктурата е наред. Вярно, че сме свършили много неща, но някакси остават в сянка. Ако трябва да дам оценка - нали покрай пожарникари и премиери това стана модно, а пък аз съм си и учител, - бих дал четворка. Добра изходна оценка е за следващите две години от мандата."

Даниела Желязкова, ДСБ: "Странната конфигурация на управляващите в Пловдив, разнопосочието на групите им, поведението на тези от тях, които хем са управляващи, хем опозиция, много често води до липсата на принципна политика. Неведнъж съм упреквала за това и кмета Славчо Атанасов, и председателя Илко Илиев. Дори самите те го признават като проблем. Нямат единомислие. Нормално е БСП да води различна политика от "Атака" и ДПС. За ВМРО какво да говоря? Дадоха заявка, че са дясна партия и спечелиха като десен проект. Сега се съобразяват с левия си партньор. Всичко това води до хаос и до незадоволителна оценка."


Още по темата: общо новини по темата: 4
10.11.2009 »
09.11.2009 »
09.11.2009 »
08.11.2009 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Пловдив е само наш! Вечно наш!
на 08.11.2009 г.
+1
 
 
Дани ще я запомня с това, че се бори за София срещу Пловдив. Съветвам я да не ме гледа в очите, защото няма да е очарована от мнението ми за нея.
+2
 
 
Турските поробители са направили много за този град заварен от тях в окаяно състояние и изобщо не трябва да са база за сравнение с тези инфантили, а колкото до онава индивидиумче дани каназирева да вземе да иде да се прегледа в Токуда у софия където съм сигурен, че пари няма да и искат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Тенис от Пловдив и региона
Великден 2024 г.
Втора лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: