ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчани писаха Среден (2,81) на кмета за 2-годишното му управление
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:05 / 10.11.2009Коментари (52)6851
© Plovdiv24.bg
Пловдивчани са безпощадни в оценката си за управлението на Славчо Атанасов през първата половина от мандата му. В специално създадената дискусионна група към Plovdiv24.bg наши съграждани гласуваха за оценката, която според тях заслужава кметът, както и даваха обоснованите си мнения в коментарите. Резултатът е повече от плачевен - макар и оценен с пълни шестици от 10% от гласувалите, средно аритметично кметът получава Среден (2,81). Част от негативните определения за Атанасов са свързани, според читателите ни, с липсата му на инициативност, бягане от отговорност, невъзможност да се справи с управлението на цял град и др. Сред слабостите на работата му преобладаващо в мненията се среща липсата на координация при разкопаване на града, слабият контрол над различните звена в общината, липса на трезва оценка за различни важни за хората неща, вкарването на БСП във властта против волята на обикновените граждани. Публикуваме без съкращения част от интересните коментари, написани от читателите ни:

"За 2 години Славчо Атанасов не може да се похвали с кой знае какъв успех като кмет. Дали заради големите очаквания, с които беше първоначално натоварен... но много скоро след това, харизмата му беше развенчана. Като първа и основна грешка, според мен, беше скандалът с ГЕРБ, който се разигра в началото на мандата му. Изключително некоректна постъпка от негова страна. Последвалото размесване на Общинския съвет даде и отражение върху цялостната политика, която води. В момента, кандидатурата му за председател на ВМРО също е странно начинание. Изключително неадекватно на фона на обществената и политическа обстановка в Пловдив. Защото градът има нужда от кмет, който да насочи изцяло енергията и познанията си в развитието му, а не да участва във вътрешнопартийни игри. Чудя се какво точно се случва в Пловдив. Единственото, което се прави в последно време, е да има разправии за имената на някаква детска ясла, да се говори за софийския боклук и за това трябва ли или не да има химн на Пловдив. Слава Богу, че поне ремонт на основните булеварди започнаха. Пожелавам на г-н Атанасов през следващите две години да прави по-малко политически и управленски грешки и да работи повече за развитието на града."

"На моменти е абсолютно неадекватен и латентен, крещящо му липсва самочувствие, подход, а на моменти дори език за общуване. Това за съжаление."

"Лично за мен, това е най-слабият кмет който е управлявал Пловдив. До този момент не е направил абсолютно нищо за нашият град, освен да слага знамена и да популярничи какво ще направи и как ще го направи, и накрая си остават само изречените думи......"

"Според мен Славчо се опитва да покаже един добър стил на управление, но политическите страсти в Общинския съвет му объркаха сметките и съответно целите."

"Липса на инициативи, липса на цялостна визия за управлението, непредставителен вид и поведение, негативни резултати и провали в решаването на малкото, но добре известни проблеми на града. Единствен плюс - липсата на корупционни практики около кмета. За последното не можем да сме сигурни, но поне така изглежда."

"Спомнете си за Иван Чомаков и Спас Гърневски! Спомнете си за тяхното управление на града ни и няма как да не се съгласите, че Славчо Атанасов е по-успешен кмет. Аз му давам много добър 4.5"

Всички над 400 мнения по темата можете да прочетете ТУК и да оставите своето, ако все още не сте го направили.



Още по темата: общо новини по темата: 4
09.11.2009 »
09.11.2009 »
08.11.2009 »
08.11.2009 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ами тва е реалното ,наистина коментара е излишен ,много напъни ,много благопожелания,много добри намерения,малко реално свършено,няколкото тоалетни и малкото облагородяване по градинките чешмички пеики детски играчки (неща кои знае защо приемани като нещо кои знае кво все едно сме в авганистан) на фона на разкопания град ,поредната липса на паркинги ,поредното оправдание за липса на средства за видео наблюдението ,батака с пеещите фонтани ,занемареният бунарджик ,липсата на обратна връзка с гражданите ..... лично за мен поредния провалил се кмет на града
+1
 
 
Няма смисъл да се коментира 2,81 по шестобалната система. Хората по белите държави и градове се състезават кой ще измисли нещо ново и по-добро за себе си и съгражданите си, а ние тук си правим проверка на ръждясалите машини. Вече почва да ми омръзва да коментирам Главчо и Ко.
+1
 
 
В темата имаше няколко изключително съмнителни коментара, посочващи за оценка 6 и няколко с още по-съмнителни доводи, посочващи 5. Лично за мен реалната оценка е около 2.30 ако не броим активистите на ВМРО и труженичките в общината, които в работно време гласуват за мазния си шефф.
+1
 
 
Сега, след като анкетата се популяризира чрез тази статия, оценката на Главчо още повече ще се приближи към двойката. Фактически, 6-ица може да му пише само някой функционер на МВРО, който е получил службичка. Ако не са тези 6-ици, ще е под 2.50 вероятно.
+1
 
 
хахахахаха, това е реалната оценка за работата на Лафчо! Ако Лафчо управлява ЗЛЕ, то Гърневски и чомака са упрвлявали ПО-ЗЛЕ,т.че ''градацията'' е супер минимална! А интересно как Лафчо ще коментира (или вече е коментирал) тази оценка на пловдивчани и ако този човечец има поне малко доблест, то трябва да се откаже от поста си и в града да има предсрочни избори, в противен случай не ми се мисли какви ли още некоординирани ''движения'' ще измисли Лафчовата администрация за оставащите 2 години!!!!!
-2
 
 
Славчо е зле ,но Чомаков и Гърневски и те бяха пълен та*ак,явно в нас е проблема пловдивчани като избираме само магарета да ни управляват,значи си ги заслужаваме!
+1
 
 
ХАХАХАХА БОЛИ ГО СЛАВчО КОЛКО СА МУ ПИСАЛИ И ТОЙ КАКТО чОМАКОВ СТЕНА .......... цитирам Я.ЯНЕВ НЕОБЕСНИМО БОГАТ
0
 
 
Що за кмет е този СлаФФФФ4о и неговата жалка партийка Вмро!Аз гласувах за него,защото бяха коалиция с ГЕРБ!Но този номер,който спретнаха на генерал КЮМЮРДЖИЕВ с Илко Илиев никога пловдив4ани няма да им го простят!и тази оценка му е много,ама поне съм сигурна,4е след 2 години няма И ДА СИ ПОМИСЛИ ПОВЕ4Е ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ,ТОВА щЕ МУ Е !САМ СИ ГО НАПРАВИ!
+1
 
 
Дано прочете всички коментари и да се сниши малко - да прекрати простотиите и да се държи адекватно. Както и да спре с отпуските и болничните, оставяйки на изпълняващи длъжността да го покриват. Двойката си е двойка - 66 % са му я дали - това е повече от половината, значи това не е среден в никакъв случай! Колкото до това дали ще си помогнем сами - ми ние тука всеки ден го правим по някакъв начин - борим се за какво ли не - елементарните неща, за да получиш от институциите, изхабяваш 1 кило неврони!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: