ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Общинската служителка: Взех документа от Областта не в 10:40, а в 12 без нещо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:31 / 22.03.2011Коментари (14)5526
Разгледайте галерията с документи!
Петя Щерева, служителка на Общината, говори за "Небет тепе"
"Аз съм видяла, знам в колко часа съм взела документа в ръка. Аз в момента нямам възможност да видя този документ. Два пъти влизах в Областта, за да попитам дали е готово писмото и чак на третия път в 12 без нещо ми го дадоха. В никакъв случай не е било 10:40", заяви за Plovdiv24.bg, служителката на Община Пловдив Петя Щерева. 

"Първия път беше към 09:30, след това към 10 и нещо влязох втори път и те ми казаха, че пак не е готово, затова отидох след около час, час и половина. Малко преди 12 часа беше последно, когато влязох вътре. Жената в деловодството ми каза, че е готово и ми даде да се разпиша на техния екземпляр, че съм го получила на ръка. В 11:45 може да е било, но в 10:40 не е възможно. В деловодството не ми дават час на влизане", изясни хронологията на събитията Щерева. 

Припомняме позицията на областния управител Иван Тотев, който вчера каза за Plovdiv24.bg:

"Общинската служителка, която идва в областта, напуска сградата с подписания документ от мен, но не в 12:00 часа, както твърди кмета, а в 10:41 часа".

Според Тотев, фактологията по случая е следната:

В 16:00 часа Община Пловдив не е била в Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Общините, които са били на опашката в деловодството наистина са подали документите си.

Чуйте целия звуков файл на общинската служителка Петя Щерева, и разгледайте галерията с документи!



Още по темата: общо новини по темата: 134
26.04.2024 »
19.04.2024 »
19.04.2024 »
19.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
предишна страница [ 1/23 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Много шум, много циврене и пак по български се подминава най-важното. ЗАщО ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА В ПОСЛЕДНИЯ ДЕН ОТ СРОКА? Ето това е моят въпрос. Това не е плащане на кабелната или чакане за транспортна карта, което се прави между другите ти служебни задължения. Тук говорим за хора, чиято работа се състои изключително в това да работят с тези документи, да създават проекти...и тези същите хора правят това в последния ден?! Какво правят тези служители в общината през останалите дни? (Жокер: НИщО!)
+3
 
 
Какво значение има в колко часа е взет документа? Ако си вършеха работата както трябва, нямаше да чакат до последният момент а щяха да са готови 2 - 3 седмици по-рано
-4
 
 
Дори и да е закъсняла чиновничката Тотев е длъжен да направи компромис в името на доброто за Пловдив. Но той с тази си постъпка доказа че работи против града ни и гражданите. Няма смисъл да говорим че досега не е направил нищо за Пловдив, но трябва да му се търси отговорност за всичките злини които направи. Тази марионетка неможе и не заслужава да стане кмет на Пловдив. Ако допуснем това ще се превърнем в квартал на София и в боклукчийското им кошче
+2
 
 
"затова отидох след около час, час и половина" - а къде е била през това време, на кафенце ли? Като чакат последния ден, ще стоят пред вратата и през 5 мин ще проверяват дали е готов документа, търтеи и тунеядци мръсни...
+2
 
 
Този разнобой и несъгласуваност между институциите в града ни е само в наш ущърб! Всеки дърпа чергата към себе си, от което страдат Пловдив и пловдивчани. И един "невинен" въпрос: Защо е трябвало да се чака последния момент?
+1
 
 
Аз ли нещо не съм в час и ако не съм , нека някой ми обясни ....Но по принцип, не е ли това идеята, функцията и предназначението на областната управа... Грубо казано - Държавата да помага за развитието на общината, освен че трябва да е проводник на националната политика на местно ниво !...Нещо като големия родител, който да води "детето" и да му дава правилната посока ....За ръководители там са нужни обаче ДЪРЖАВНИЦИ, които са способни да надмогват партийните и личностните си различия .....Сега все едно гледам и слушам спор между хлапетии....Хвани единия , удари другия .....Ако областния управител смята,че с подобно поведение (или по-скоро липсата му) може да си резервира кметския стол на изборите, значи тъне в блажена заблуда и неведение ....тъй като само една "ракета-носител" в лицето на мама и бат Бетьо не стигат ...трябва и акъл ! Ок, приемаме хипотетично, че има закъснение от 16 мин. и вината е в общ. администрация ...Е, ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ областния не съдейства, задействайки императивно държавния апарата, за да бъдат приети документите навреме !??!?!? нали все пак говорим за Пловдив и интересите на града !!! Аз много добре знам какво представялва една адмистративна деловодна програма и съм абсолютно наясно,че ако има воля и желание часът 16:16 може съвсем лесно и безболезнено да бъде "коригиран" на колкото си искате ....Но не, да се сочи с пръст и да се гледа СЕИР май е по-лесно за областния !!! А кмета е ясно какво иска, въпроса е ,че пък той горкия и идея няма как да си го поиска ...Такива неща като такт, диалогичност и дипломация, са му безкрайно чужди , защото е продукт на безкрайно остаряло и архаично политическо мислене от типа на воеводското - на гол тумбак чифте пищови и дай да се тупаме в гърдите колко сме велики ....на всичкото отгоре е заобграден от ТОТАЛНИ ОЛИГОФРЕНИ ! Въобще, тъжна картинка отвсякъде...Докато лудите се налудуват, Пловдив изпуска свежи европейски пари......
0
 
 
Няма такъв панаир като този между областния и кмета. Лошото е, че Славчо малко или много прави нещо покрай нищото, а областния за целия мандат все с интригите и съботирането на града го запомнихме. Е мама му стара какво значение има кой кога отишъл? Факт е, че областния съботира всичко в Пловдив на партийна основа.
+1
 
 
Сградата на Областната е осеяна с камери...Да покажат записа, там се записва по минути кой кога влиза и излиза ...Да вземе да излезе тая истина наяве, че страхотен скандал се заформя....Май някой ни спестява цялата истина, или я изкривява в много удобна за себе си "траектория".....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: