ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Новогодишни VIP пожелания към читателите на Plovdiv24.com
Автор: Екип Plovdiv24.bg 00:12 / 01.01.2008Коментари (0)4434
© Plovdiv24.com
Районните кметове на Пловдив отправиха пожелания към читателите на Plovdiv24.com, с които благодарят за гласуваното им доверие и изразяват надеждите си за града и жителите му.

Ина Филипова, кмет на район "Северен": Щастието има много и различни проявления. Много от неговите форми ще ни съпътстват през 2008. Нека ги уловим и им се насладим. Да отворим сърцата си за благотворителност и добри дела, както към близки, така и към непознати.

Здравко Димитров, кмет на район "Западен": На всички читатели на Plovdiv24.com пожелавам да са живи, здрави и щастливи. Дано през новата година да бъдем всички по-добри.

Иван Тотев, кмет на район "Източен": На многобройните читатели на Plovdiv24.com от сърце желая здраве, смелост да преследват мечтите си, любов и незабравими мигове през Новата година. Да бъдат благословени делата им и всяко добро начинание да завършва с успех. Нека 2008 година бъде по-добра и по-богата за всички ни. Да бъдем по-отговорни и обществено ангажирани, за да може заедно да успеем и реализираме плановете си.

Александър Колев, кмет на район "Южен": На всички читатели на Plovdiv24.com ще пожелая една Нова година, изпълнена с приятни вълнения, които да разтуптят в радостен ритъм сърцата! Да бъдат изпълнени с повече позитивизъм и вяра! Да погледнат човека вътре в тях и човека до себе си и да почувстват онази близост, наречена човешка любов, защото само така можем да съхраним себе си и да изградим един по-мирен свят! И всеки един да знае, да вярва и си казва: "Аз съм Богът, който ме създаде". Желая здраве, късмет, успех и много усмивки!!!

Гиньо Матев, кмет на район "Тракия": Пожелавам на жителите на район "Тракия" здраве, щастие, любов и късмет. Обещавам им да бъда техния кмет през цялата 2008 година.

Райна Петрова, кмет на район "Централен": Пожеланията си отправям към кмета Славчо Атанасов, към председателя на общинския съвет ген. Кюмюрджиев и към всички жители на град Пловдив в т.ч. и читателите на Plovdiv24.com: Пожелавам мирна и спокойна година. Бъдете преди всичко здрави, заредени с положителна енергия, с повече усмивки и радост. Нека новата 2008 г. напълни домовете ни с късмет, лично и семейно щастие и благословия. Наздраве! Честита 2008 година!

С пожелания се включиха и Марин от Стар Академи и Цвети Пиронкова.

Марин: На всички мои съграждани съм им казал да се обръщат към мен от страната на приятели, а не на фенове. Феновете са за футболните отбори. Винаги е удоволствие една сладка приказка с хора, които държат на теб. На всички бих им казал, че много ги обичам и благодаря за всичко, което са правили и продължават да правят вече толкова много време за мен. Мога да кажа, че каквото съм постигнал в България, на 50% се дължи на тях...

Цвети Пиронкова: На читателите на Plovdiv24.com желая най-вече здраве, тъй като това е най-важното. Също така им пожелавам весело изкарване на новогодишните празници.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Двойно убийство в Пловдив!
Парламентарни избори 2024
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: