ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ново парково пространство изградиха доброволците на TELUS International в Пловдив
Автор: Васил Динев 10:45 / 19.06.2019Коментари (0)2609
В Пловдив се проведе инициативата TELUS Ден на Подкрепа, в която взеха участие над 200 доброволци – служители на TELUS International с техните семейства и приятели, както и жители и гости на град Пловдив. Те облагородиха част от градското пространство в Пловдив - в района на булевард "Менделеев“, като изградиха нова детска площадка, обновиха вече съществуваща такава, създадоха нов фитнес на открито – за всички любителите на спортните активности и развлечения навън, както и освежиха двора на детска градина “Радост" на ул. “Дон" в квартала.

Тазгодишното издание на TELUS Ден на подкрепа се фокусира върху облагородяването на градското пространство в Пловдив и цели да създаде устойчиво място за игра, спортна активност и развлечение за жителите на града. В инициативата се включиха служители на TELUS International, техни близки и приятели, журналисти от пловдивски медии, като и жители на квартала, които ентусиазирано дариха част от своя съботен ден (15 юни) на инициативата - сглобявайки пейки, засаждайки храсти и цветя, монтирайки елементи от детските площадките.

"TELUS International присъства в Пловдив повече от 10 години. Като един от водещите аутсорсинг работодатели в региона ние се стремим да даваме там, където живеем и да сме активна част от местната общност. Тази година фокусираме усилията си към двете ни локации в България – Пловдив през юни и София през септември. На 15-ти юни нашите служители заедно с жителите на Пловдив облагородиха градското пространство в района на бул. "Менделеев“. Благодарим на община Пловдив за партньорството и възможността да реализираме подобен социален проект“, коментираха Кристина Иванова и Юлиян Милев – прокуристи на TELUS International Europe.

TELUS Ден на подкрепа е глобална инициатива на компанията и се реализира ежегодно във всички места, където TELUS International има офиси. Тази година проектът TELUS Ден на подкрепа се реализира в партньорство с община Пловдив, район Централен и е под патронажа на кмета на района – Георги Стаменов. А през 2018 година над 800 доброволци участваха в залесяването на района от 16 дка в с. Долна Диканя.

TELUS International Europe стартира TELUS Ден на подкрепа в България през 2013 г. Като част от инициативата досега компанията е инвестирала в обновяването на училището за деца със зрителни увреждания "Луи Брайл" в София и ремонт на комплекса за социални услуги за деца и семейства в Пловдив. От 2016 г. всички доброволци работят за обновяване на две от трите български училища за деца с увреден слух - "Проф. д-р Дечо Денев" в София и "Проф. д-р Стоян Белинов" в Пловдив. През 2018 доброволци от компанията засадиха над 16 дка зимен дъб в района на с. Долна Диканя. За шестте години, през които тази инициатива се провежда, TELUS International Europe инвестира над 650 000 лв., ангажирайки над 4500 доброволци.

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5 500 служители на територията на София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Корк и Дъблин (Ирландия). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 40 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проблеми с водата в Брестовица
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
ВК Марица, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: