Неадекватни шофьори с безумен гаф до Второ районно

Автор: Георги Василев
Коментари (3)
12:23 / 21.10.2019
19295
Неадекватни пловдивски шофьори сътвориха безумен гаф на метри от Второ РУ на полицията и "отвориха" първата в България улица, подходяща само за малки автомобили, видя репортер на Plovdiv24.bg.

Драмата се разигра на еднопосочната улица "Генерал Григор Кюркчиев", по която десетки пловдивчани, живеещи в квартала или дошли по работа в районното, минават, за да се включат в трафика на бул. "Васил Априлов".

Двама неадекватни шофьори, обаче, бяха оставили автомобилите си от двете страни на и без това тесния пътен капиляр. Шофьор на "Ауди" беше паркирал отдясно, съобразено с общинските и полицейски регулации. Точно срещу него се беше наместил "Опел", който беше частично качен на тротоара, но половината кола си беше на платното. 

Тъй като съседната улица "Георги Измирлиев" също е еднопосочна, трафикът в квартала веднага беше парализиран. Мнозина предпочетоха да направят нарушение и да шофират в забраненото, за да стигнат до улица "Данаил Николаев", с риск да бъдат глобени от полицаите. 

Други решиха да пробват да "се промушат" между паркиралите в нарушение, но тази екстра беше достъпна само за шофьорите на коли, с по-малък габарит.

"Не мога да повярвам на какво безумие ставам свидетел. Ако бяха шофьори от Пазарджик и Хасково - щях да разбера, но това са пловдивски коли. Положението е нахалство без граници. Този с тойотата успя да премине, но трябваше да сгъва огледалата. Аз карам субару - колата е доста по-голяма - е...как да мина", коментира пред репортер на Plovdiv24.bg един от бедстващите в трафика шофьори.

Друг мъж, който живее в квартала добави, че преди време е бил глобен за нарушение на същото място, а сега виновниците били оставени без наказание.

Виж коментарите (3)

Още по темата (2377):
02.05.2024 Ето на това се казва нахалство
01.05.2024 Румънец с нагло изпълнение в Стария град
27.04.2024 Наглеци и некадърници
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
Още новини от Новини от Пловдив:
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...
Възрастна жена е била унижена в Пловдив от младеж
Митрополит Николай за Plovdiv24.bg: Злото в тоя живот се преумнож...
Деца боядисваха яйца в митрополитския храм в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).