Нагли шофьори пречат на преасфалтирането на улица в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (73)
14:12 / 04.09.2012
23353
Нагъл шофьор, придружен, от млада дама, нагледно показа как може да се нарушава законът за движение по пътищата, мислейки си, че всичко му е позволено. Това стана пред очите на читател на Plovdiv24.bg на улица "Перущица" в Пловдив, която отгоре на всичко в момента се преасфалтира, а едното платно (това, по което е преминал точно този мерцедес) е затворено за движение, като по този начин въпросният господин е създал неудобство и на фирмата-изпълнител, полагаща новия асфалт.

"Джипът дойде в посока от "Пещерско шосе", откъдето движението на МПС по дясното платно на "Перущица" е забранено, за което ясно сигнализираха поставените знаци. Двупосочно отворено за движение е единствено другото платно, но това не попречи на въпросния шофьор на луксозния джип да премине през току що преасфалтирания участък и най-безцеремонно да спре возилото си пред единия от входовете на близкия мол, просто "зарязвайки" колата си. Което пък от своя страна затрудни преминаващите пешеходци.

По този начин горният слой на новия асфалт бе увреден, което наложи валякът да премине отново, за да премахне неравностите. За броени минути подобно нарушение направиха и други шофьори. Наложи се работници от фирмата, преасфалтираща участъка, да ръкомахат и да обясняват на всеки шофьор по отделно, че трябва да излязат от участъка, випреки двата огромни валяка и един по-малък, които работеха върху платното и е много трудно да не бъдат забелязани. Явно манталитетът на някои от нас е такъв", завършва огорченият пловдивчанин.

Виж коментарите (73)

Още по темата (2375):
27.04.2024 Наглеци и некадърници
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
21.04.2024 Читателка: Май законът не важи за всички
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).