ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Надя Танева: Обвиненията на Ашим Асан срещу мен са клевета
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:42 / 18.05.2011Коментари (0)2336
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив.
По повод на обвиненията към шефката на "Социално подпомагане" Надя Танева от председателят на джамийското настоятелство в Пловдив, Ашим Асан, репортерът на Plovdiv24.bg се свърза с общинската съветничка. 

Вчера Ашим Асан я обвини в издаване на документ с невярно съдържание. Той каза още, че шефката на дирекция "Социално подпомагане"  е приела подарък от дядото на децата по майчина линия, а именно златен пръстен.

"Всичко това е клевета. Аз, в качеството си на директор на тази интитуция, искам да я защитя като такава, каквато аз представлявам. Не искам да коментирам личните му нападки и клевети. След като е решил да ме съди, нека заповяда. Има си органи, които ще определят кое е истина и кое клевета", каза Надя Танева и допълни:

"По отношение на обвиненията за това, че сме издали документ с невярно съдържание, ще кажа следното: в социалния доклад, с който ние разполагаме, 2-те деца на Ашим Асан се гледат в много добри битови условия от него и майка му и картата с детските надбавки е при тях, т.е. те, а не майката,  са получавали въпросните детски надбавки. След изтичане на срока, за който са отпуснати надбавките, бащата трябва да кандитатсва отново за тях. 

Междувременно, г-н Асан завежда дело за лишаване родителските права на майката и то е насрочено за 23.03.2011г. Уточнявам, че майката е получавала детски за въпросните две деца последно до месец октомври, 2010г. В тази връзка, адвокатът на Ашим Асан иска да му издадем бележка, че тя не е получавала детски надбавки. Ние издаваме такъв документ, но г-н Асан не е съгласен с нашето твърдение и заявява, че бившият му сват ми е дал златен пръстен, за да излъжа", възмутено коментира Танева. 

Стана ясно, че майката получава въпросните надбавки, но не за 2- те деца от Ашим Асан, а за третото си дете, от мъжът, с който тя вече има ново семейство. 

"Според социалния доклад, който изготвихме заради делото за отнемане родитгелските права на майката върху децата, малчуганите се гледат в много добри битови условия. Но, забележете, те не говорят български език. Бабата на децата, респективно майката на г-н Асан, през цялото време превеждаше на социалните работници. Така, че думите на децата, според които майка им, която е разведена с Ашим Асан, е боклук, не може да се твърди със сигурност дали са истина", поясни още ситуацията общинската съветничка от ГЕРБ и шеф на дирекция "Социално подпомагане". 

На въпроса на репортерът ни, според нея, кой стои зад тази акция, Танева отговори: 

"Смятам, че това е политическа атака и съм сигурна, че зад Ашим Асан стои човек, който го подкрепя и насърчава в тези му действия. Освен това, по повод на неговите думи, че ако аз съм общински съветник в следващия мандат, той като член на ГЕРБ щяла да унищожи листата и да напусне партията, ще кажа само това : Ако Ашим Асан се откаже наистина от членството си в ГЕРБ, заради мен, аз ще се радвам да бъда общински съветник".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Нови данни за археологическите разкопки на "Източната порта"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: