ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Липсват тоалетни за клиенти в Лидъл
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:04 / 05.01.2011Коментари (58)23814
© Impact Press Group
Репортерската проверка на Plovdiv24.bg по повод сигнал на наш читател за липса на тоалетна за клиенти в голям Пловдивски хипермаркет установи, че действително такива няма. При запитване в Дирекция "Здравен контрол" в РИОКОЗ Пловдив, шефката на отдела д-р Рангелова каза, че за магазини за хранителни стоки, в които няма заведение за обществено хранене, независимо от големината им не е задължителна тоалетната за посетители. Наличието на такава в някои от големите магазини е по желание на собствениците им.

Заместник-управителят на Лидъл, където липсват въпросните тоалетни, поясни пред репортер на Plovdiv24.bg, че фирмената политика на магазина е да няма шкафчета за личен багаж и тоалетна за клиенти. "Имаме над 9 000 магазина в цяла Европа и така стоят нещата във всички наши обекти. Това не е заведение, тук просто идваш, пазаруваш и си отиваш. Отделни са случаите, в които при спешност от страна на клиенти - бременни, възрастни хора и малки деца човек от персонала на магазина ги придружава до служебната тоалетна".

Ние питаме: А какво да правят хората, които не влизат в тези категории? Нека не изпадаме в положението да се облекчаваме на първото възможно място навън. Може би трябва да селектираме предварително местата за пазаруване според най-елементарните хигиенни условия, които предлагат! Така или иначе въпросните хипермаркети растат като гъби, така че изборът ни е прекалено достатъчен.



Още по темата: общо новини по темата: 16
21.12.2018 »
18.11.2017 »
11.07.2017 »
04.01.2011 »
12.12.2010 »
07.12.2010 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Все пак Лидъл не е български магазин!!! И щом е такава политиката им не вие потребителите решавате какво да има в магазина и какво не ! на вас може да ви се иска да имаи илегла да си по4инете след изтощителното обикаляне за икономия на 20 стотинки инаботвация на 2 лв ако не ползваш карта за намаление на градския транспорт! И както казахте растът като гъби и вместо да мисе правите на интересни може да протистирате за това че превземат местата на които може да се направи място за децата да играят или за разходка на домашните любимци не да живеем на места в които няма място за отдих и почивка а има само арматура жимент и струпани глупаци които си мислят че като ми нат 10 км и спестят 5 стотинки днеска и са направили нещо велико ама така е то за тжа в БГ ще има толкова много чужди инвеститори щото масата са балъци и немогат да развият нищо или просто ги водят за носа и им казват какво да правят докато ги ошушкат до последната стотинка и накарат хора които са били на положение да ровят в кофите огледайте се какво става вечер осъзнаите се и вижте докаде ни докараха тъпите оправници стигнахме дъното ако народа не се осъзнае и събуди скоро няма да има и народ и България!!!
0
 
 
"Лидл "не е проектиран от Давид Черни.А за по-темпераментните има памперси.
+2
 
 
@Krasi Konov, @Dimitrichka Stadelmann: За сметка на това в България е прието да има тоалетни в подобни магазини и в този смисъл учудването, а дори и възмущението на хората е напълно основателно. Нормално е като при конкуренцията има такива удобства, да ги търсим и в новите магазини.
+1
 
 
Димитричке, в Чехия също няма тоалетни!
+2
 
 
Аз не мога да разбера по колко часа висите в тея хипермаркети че и тоалетна да трябва. Айде стига.
+2
 
 
а3 живея в Австрия и тук никъде няма тоалетни в нормалните мага3ини,та се питам 3ащо трябва да има в България такива!?веригата мага3ини "ЛИДЛ" идва от Германия и там също няма такива.и в крайна сметка-хората отиват на покупки,а не да се и3хойдат.пак и невярвам да им са необходими, на българите, толкова много часове 3а па3аруване-нали все се оплакват че нямат пари.....
0
 
 
Да им се изходя на"бизнеса".При голяма нужда облекчение на касите!!!!!
на 05.01.2011 г.
-3
 
 
Според мен това е най-добрия магазин в Пловдив.Ако не търсите само промоцията има много качествени стоки!
-2
 
 
Вие за какво ходите там? Да пазарувате или да пикаете. Може на някой да му се ходи по голяма нужда. Ще стиска - Кауфланд не е далече. :) П.С. Колкото и странна да ви се вижда тази политика - тя работи и за това я налагат. Едва ли ще привлекат повече клиентела с тоалетна, баня, съблекалня и СПА корнер ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: