ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Лидъл се превърна в опоскан квартален магазин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:52 / 07.12.2010Коментари (25)14852
© Impact Press Group
Броени дни след откриването на първия пловдивски Лидъл вече няма смисъл да биете път до него.

Заслужава си единствено, ако живеете наблизо и трябва да купите хляб, кайма или оцет. Както досега сте правили от непретенциозния квартален магазин.

Картинката вчера беше направо жалка. Имаше каси, където касиерката стоеше самотна - нямаше я доскорошната опашка от клиенти с пълни колички. Ако онзи ден край касите имаше дежурни момичета, които нареждаха стоката в торбички, сега я слагаха набързо неопакована в количката.

Нямаше ги евтините банани, нито шоколадите от 45 стотинки, почти празни зееха местата за промишлени стоки - широко рекламирани доскоро.

Без навалицата от клиенти, които създаваха някаква празнична атмосфера, Лидъл си заприлича на опоскан квартален магазин.

Имаше хора, които влизаха, оглеждаха се и правеха кръгом - вероятно към някой по-добър магазин.

Източник: ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 16
21.12.2018 »
18.11.2017 »
11.07.2017 »
05.01.2011 »
04.01.2011 »
12.12.2010 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Аз най-много харесвам "Метро", но там си ходя един-два пъти в седмицата, за да заредим домакинството. Иначе за по-дребни продукти или просто за пазар - "Карфур"!
+2
 
 
и аз същата картинка заварих снощи, когато влязох да си купя биричка в 8:30 вечерта. Е, то верно снощи си беше Никулден и хората сигурно вече бяха запразнили, но ми направи впечатление, че магазина всъщност е доста малък и беден откъм асортимент. А и нямат охладени напитки - направо ме загубиха като клиент още от първото посещение :)
+4
 
 
други ден опашка пред пени,иначе днес се влизаше в лидъл ама не се излизаше,много народ на касите.....и си струва да взимаш само в промоция което е,днес един кекс 3 лв от другден е 2 лв,и шоколади взех днес за 90 ст другиден ще са по 50,нека си остане квартален и за наблизкоживеещите да няма опашки,дано отворят скоро и другите че цял Пловдив е тук....
+14
 
 
Ами че то ЛИДЛ по цял свят е квартален супермаркет.Това че тук хората си помислиха,че е от сорта на Метро или Кауфланд е техен проблем.Лидл в Европа са във всеки квартал и имат промоции на разни електро уреди в много малки количества.Нещо от сорта на Т-маркет или Фантастико(за софия).Същото ще стане и с Пени Маркет което строят до блок 1 !
+4
 
 
Ами всяко чудо за три дни. Колкото и другите новоизлюпени магазини. Така и ще стане с новото "Пени". Единствено "Кауфланд" си запазва нивото. Е, разбира се и "Метро".
0
 
 
Веригите ЛИДЛ и АЛДИ са собственост на двама братя,аз пазарувам от тях последните 8-9 години,хубавото е,че продават плодове , зеленчуци и мръвки осн.местно производство.Цените са по-ниски само на някои стоки,качеството е добро.
+3
 
 
Че той си е квартален магазин... Като големина е колкото 1/5 от Кауфланд. А че преувеличавата за другото си е ясно. Без худ. измислица не става, нали? :)
+4
 
 
Погледнете самодовлните физиономиите на онези от снимката и си преставете за какъв народ сме! Всъщност сме 100 години след маймините
+6
 
 
Ами така си е,това е най-долнопробния магазин,който съм срещала.Един малък квартален магазин изглежда много по-добре от този Лидл.А относно работата в Лидъл,да ви имам изискванията.По глупава политика на фирма не може да съществува-набират персонал уж за продавач-касиер ама са забравили да допълнят и другите длъжности като нареждач,разтоваровач,мияч на магазина и чистач на тоалетни. И в това се състой работата в магазина,няма отделни длъжности като касиер,продавач или чистач.Мисля че разбирате какво искам да кажа.Искам да цитирам и едно изречение на един от управителите на Лидъл "България може да не съществува,ама Лидъл ще съществува" ,малко не ми се вярва ама времето ще покаже.
на 07.12.2010 г.
+6
 
 
Супер, ще има някой лев преди празниците и за дребните търговци :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: