ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Либхер" отново се разширява! Търси нови служители
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:10 / 14.09.2015Коментари (58)25946
©
От създаването си през 2000 година немският концерн Либхер инвестира над 200 000 000 лв. в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширение, както и в развитието и повишаването на квалификацията на персонала си.

В началото на 2016 година предстои откриване на нов логистичен център. Това ще доведе до разширяване на производствената площ и откриване на нови работни места в производствените и в административните отдели на фирмата. 

Работните места са подходящи, както за хора със средно образование, така и за инженери с познания по немски или английски език. Търсенето на подходящи кандидати вече стартира.

"В завода ни до Пловдив работят над 1600 сътрудници. Производството ни обхваща широка гама висококачествени хладилници и фризери, за които имаме пазари и клиенти в цял свят. Превъзходното качество и дизайн на нашите продукти се потвърждават непрекъснато от независими институции. 

Фирмата ни постоянно присъства сред отличените за "Специализирана търговска марка" на наградите Plus X Awards. За да постигнем всичко това, ние разчитаме на най-ценния ресурс на компанията - нашите сътрудници и затова сме един от водещите работодатели в страната", заяви г-н Красимир Кирков - ръководител на отдел Управление на човешките ресурси.

За пореден път един от най-добрите работодатели в България се разширява, а информация за обявените нови работни може да намерите на традиционните за това места.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като не си бил доволен защо не си напуснал?10 г.не са малко...
на 14.09.2015 г.
+5
 
 
Работих там близо 10 г. и добре че се пенсионирах.Отвратително отношение на началниците към работниците.Пълно е с цигани от околните села.Който иска да почне работа там да пита някой работник и да си направи извод или да отвори сайта на работодател Либхер -мнение на работниса и ще види за какво става на въпрос. А задавате ли си въпрос защо има текучество ?
0
 
 
Нека всички толкова компетентни, изказали се по темата да обяснят простичко едно нещо. Как при най-евтината работа ръка, най-евтината електроенергия, най-ниските данъци и прочие благоприятни фактори, цените на продуктите на този така прехвален завод са идентични и дори по-високи от продуктите, произведени , в страни с далеч по-големи производствени разходи и по-висок стандарт от нашия?! И тогава се замислете по-добре ли е да се разширяват такъв тип фирми и до кога ще бъде безкомпромисно експлоатиран човешкият труд в България.
+6
 
 
Чудесна новина. Не съм стъпвал в Либхер, но имам доста познати, които работят там. Тия хора, дори помежду ни, не дават лоша дума да се каже за завода. Като някаква секта са :-)))) Либхер това, Либхер онова. Даже ми препращат разни "новинарски" статии за завода. Като, например, че фрау Либхер купила еди какво си. Лудница просто. Но пък плащат. При това редовно. А който иска германска заплата, да покаже германска квалификация и възпитание и да драска. Сега е моментът да се слеете се икономическите имигранти от Близкия изток.
+5
 
 
САМО МРЪНКАЧИ!!! АМАН!!!! От прекрасна новина като тази, пак има хора дето мрънкат... Ок, давали заплати които са малки за тяхните разбирания - ок, просто не отивате в тази фирма и това е.... има хора за които заплащането е добро и ще идат... така се вдига стандарт... с конкуренция на пазара на труда... ако има още 100 като либхер - и ще започнат да Ви примамват с заплати и условия на труд.... това е пътя!!!!!!
+10
 
 
ейй пак мрънкате. Ами ако не са Либхер, Шнайдер и другите и тези работни места няма да ги има и ще трябва наистина да копаем на къра.Освен това чрез поддоставчици, тези фирми са отговорни за над 5000 раб. места в региона. Днес като гледам какви задруствания почнаха пак да стават в Пловдив, явно стандарта на хората доста се е вдигнал незвисимо от мрънкането. Айде и успешно започване на учебната година на децата!
+5
 
 
Е, кое му е най-доброто на този работодател - обявите им са непрекъснато в сайтовете за работа!? Търсят инженери с опит, отлично владеене на немски и т.н. за смешни пари да работят на къра. Ми мерси, търсете! Когато се научат да плащат да ми се обадят! Това се отнася и за всички други тарикати като тях!
+8
 
 
имат си достатъчно стари кадри. навремето като ходих да кандидатствам там за работа и ми извъртяха номер. затова повече да не ги чуя. от пет човека кандидатстващи двама бяха техни кадри и вместо да кажат дайте си документите и чао ще ви се обадим те половин ден ме мъкнаха нагоре надолу решавах тестове за идиоти, които не означават нищо и по заобиколен начин ме накараха да разбера че няма да ме вземат, защото имат стари обучени кадри, които ще започнат да работят веднага, а няма да ме обучават мен сума ти време. ами вземете документите кажете чао и готово. след това звъннете по едно телефонче, че не сме приети, но те и това не направиха. после и от други места разбрах, че имало над 200 стари работници чакащи да се завърнат и ги наемат като се открие някаква позиция. то хубаво, но защо ни разиграват нас, които не сме работили там. когато в съседство отвори Шнайдер, от Либхер бяха първите, които изтичаха да им реват да сваляли заплатите , защото щели да им дръпнат работниците
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: