Кървав инцидент на територията на Шесто, унижиха полицаи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
21:05 / 15.10.2019
53786
За скандална случка с катастрофирал мъж, който опитал да бяга от пристигналите на мястото на произшествието служители на МВР, а после започнал да ги заплашва и псува, научи Plovdiv24.bg.

Драмата се разиграла на 2 август. Тогава двама униформени от Шесто РУ в Пловдив патрулирали из района. Около 1:40 след полунощ те забелязали катастрофирал жълт автомобил, който се бил ударил в паркирана кола. В непосредствена близост имало двама видимо пияни мъже, които си говорили и имали увреждания по главите.

Служителите под пагон установили самоличността им и викнали линейка. Единият мъж веднага бил откаран в болница, а другият останал да чака екипа на КАТ.

Около 03.00 часа нарушителят тръгнал да бяга, поради което се наложило ченгетата да го гонят. След като го хванали, му поставили белезници. Това провокирало агресия у мъжа, който започнал да се държи непристойно и да обижда с думите "Какви сте Вие, *****“, и да заплашва служителите с израза "Ще ядете бой. Повече няма да влезете в махалата“.

Той веднага бил натоварен в патрулката и закаран в Шесто РУ. Обидните изрази продължили и по време на пътуването. Щом попаднал в районното, мъжът смекчил тона, изразил съжаление за стореното и дори се извинил на полицейските служители. Бил му съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, а миналата седмица той се изправил пред съда.

Тъй като мъжът е баща на три деца, за които полага грижи, работи, а и осъзнава вината си, магистратите прецениха, че следва да му наложат глоба в минимален размер — 100 лева. Решението подлежи на обжалване пред окръжния съд.

Виж коментарите (4)

Още по темата (182):
16.04.2024 Млад шофьор принуди моторист да спре, слезе от колата и стана страшно
12.04.2024 Шофьор мина на червено и слезе от колата да се разправя. Другият прави ли нарушение?
12.04.2024 Ботьо Георгиев е агресивният тип, псувал шофьорка и счупил огледалата на джипа й. Осъдиха го за отрицателно време
12.04.2024 Това е джипът на жената, която отнесе псувни и агресия от обезумял
шофьор
12.04.2024 Шофьорката, станала обект на агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне, псувните не искам да ги цитирам
11.04.2024 Заради нападението и грубостите шофьорът агресор може да получи до 5 години затвор
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).