ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кристина Иванова: TELUS International Europe помага на Пловдив да развие потенциала, в който силно вярваме
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:05 / 17.11.2019Коментари (0)5572
© Plovdiv24.bg
Кристина Иванова
Кристина Иванова е вицепрезидент "Операции“ в аутсорсинг лидера TELUS International Europe. Тя разказа пред репортер на Plovdiv24.bg своите възгледи върху развитието на сектора в града под тепетата и бъдещите планове на фирмата.

- Г-жо Иванова, ТELUS International Europe чества 10 години в град Пловдив. Какво постигнахте за това време в града под тепетата?

- TELUS International Europe стъпи за пръв път в Пловдив през 2009 година. Седем години по-късно, през 2016 година, открихме и най-новия си офис, който се намира в Capital Trade Center.

Когато стартирахме бизнеса тук преди 10 години, започнахме с много по-малък екип. Работихме по по-малко проекти, но за сметка на това бяхме силно мотивирани да успеем. Виждахме нестихващия потенциал и възможностите, които Пловдив предлага на бизнеса и на своите жители. Талантливите млади хора, доброто образование, отворената градска среда - това са основните причини TELUS International да инвестира именно в Пловдив и тук да положи основите на един стабилен и успешен бизнес.

И ето ни днес, 10 години по-късно, нашият малък сплотен екип се превърна в едно голямо семейство с над 550 служители. Проектите на глобални компании, по който работим, се увеличиха многократно. Броят на отворените ни позиции не спира да расте. В момента обслужваме едни от най-големите имена в сферата на туризма, гейминг индустрията и технологиите. Амбициите ни да продължим да развиваме така устойчиво TELUS International Europe в Пловдив продължават.

- Разкажете ни малко повече за политиката на компанията насочена към града и как TELUS International Europe подпомага Пловдив? 

- Пловдив е един наистина страхотен град за живеене. Ние винаги сме се чувствали добре тук и сме благодарни за възможностите, който градът предоставя на компанията. Наша отговорност е да дадем нещо обратно на Пловдив и на неговите жители. Ангажирани сме с подобряване на градската среда, работим съвместно с местните власти, за да помогнем на Пловдив да доразвие потенциала, в който силно вярваме. Това е част от основните цели на компанията ни – да "даваме там, където живеем“.

През годините в града успяхме да направим редица подобрения като изграждането на детска и спортна площадка непосредствено до офиса ни, облагородяване на паркови пространства, подпомагане на учебни заведения, ремонтирахме основно и Комплекса за социални услуги за деца и семейства и още много. Това е възможно благодарение на доброволческата ни инициатива “TELUS ден на подкрепа“, в която нашите колеги се включват безвъзмездно, за да дадат своето време и усилия на тези, които имат нужда.

Освен това Общественият борд на TELUS International разпределя 100 000 щатски долара между проекти в областта на образованието, екологията и здравеопазването, с които кандидатстват неправителствени организации, включително и от Пловдив.

- През годините многократно увеличихте броя на своите служители. Какво да очакваме в близките години? Как се справяте с конкуренцията и недостига на служители? 

- Като лидер в аутсорсинг сектора с 40 000 служители по света, в България към момента имаме над 3000 служители и продължаваме да растем всеки ден. В момента търсим кадри с немски и френски език, които да се присъединят към екипа ни в Пловдив.

Вярваме, че предлагаме на нашите колеги едно отлично място за работа, с много добри условия за труд, конкурентно възнаграждение, голям пакет със социални придобивки като допълнително здравно осигуряване, покриване на транспортни разходи, семейни пакети, съвременен офис с фитнес, масажи и тренировки на място, гъвкаво работно време и др. Вътрешният живот на компанията също кипи от активности. За нас е важно колегите ни да се чувстват добре. Те са нашият най-ценен капитал. Затова инвестираме в професионалното и личностното им развитие. Имаме активна глобална езикова академия, както и множество безплатни курсове и обучения.

- Какви са прогнозите Ви за Пловдив след 5 години? Смятате ли, че още аутсорсинг компании ще разположат свои офиси в града? А какво да очакваме от аутсорсинг сектора в България?

- Пловдив предлага много възможности за развитие, което със сигурност го прави привлекателен и за други компании от аутсорсинг индустрията, които ще ще потърсят възможност за свои офиси.

Ние, обаче, вярваме, че през последните 10 години опознахме града и станахме част от неговия живот по един устойчив и отговорен начин, което ще продължи да привлича талантливите и усмихнати хора в TELUS International Europe.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: