ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът: Тоталната смяна на администрацията ще е катастрофа в управлението на Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:11 / 25.08.2011Коментари (22)3422
© Plovdiv24.bg
"Членовете на ВМРО в цялата централна общинска администрация, която наброява над 600 човека, са не повече от 20", заяви днес кметът Славчо Атанасов, предаде репортер Plovdiv24.bg. Така, той обори твърденията по някои медии, че се е заобиколил със свои съпартийци в Община Пловдив. "Това е пълна лъжа", лаконичен беше Атанасов.

Градоначалникът обясни още, че по време на мандата си като кмет на Пловдив, той работи с администрация още от времето на Спас Гърневски.

"Навремето, той смени над 300 човека и те все още работят в Община Пловдив. За да се работи в такъв сложен и труден за управление град като нашия, е важно да имаш опитна администрация", коментира кметът. Той определи тоталната смяна на общинската администрация като "катастрофа в управлението на Пловдив".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
За мен смяната на цялата администрация е повече от вредно.Голяма чистка беше направена преди доста години ,а през останалото време се правят частични такива.В повечето страни това не е практика и не се прави по една единствена и съществена причина -ДА СЕ ЗАПАЗИ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА.Държавен или общински служител почти навсякъде е равносилно на пенсиониране в тези институции ако той негово величество служителя не се поблазни да наруши закона(да вземе подкут и т.н.) .Сега направете съпоставка с милата родна картинка .Сменяме кмета следва метла за всички служители като се започне от чистачката.Защо тогава се учудваме ,че дори чистачката ако не друго поне с метли се е подсигурила за 10 годинки напред.
+1
 
 
Колеги, сигурен съм, че с малки изключения (има и читави служби) в общинската администрация на всеки 20 човека един работи и всъщност една шепа хора вършат цялата работа. Опитът е много хубово нещо, когато го притежава свестен човек с добри личностни качества и професионализъм. Иначе опитния мързеливец добива опит как най-добре да се скатава, крадеца как повече да краде и т.н. На Пловдив не му трябват опитни тунеядци (тунеядец = готован, паразит, безделник, търтей, дембелин).
+1
 
 
Още 2 месеца, ако трябва да бъдем по-точни. Г-н Атанасов заедно с некадърния му екип от малоумници, начело с Петя Гогова и Шопара Кошински, които не можаха да усвоят нито един проект и града изгуби 45 млн.лв. безвъзмездна помощ трябва да си ходят незабавно, направо една фадрома на Чистора ЕАД да ги загребе и на Шишманци да ги пуснат по поточната линия. Друг е въпроса дали следващия кмет ще дойде с екип от качествени експерти, които да заменят досегашните празни картуни в общината!
0
 
 
Ами то ние живеем на тракийските земи и си има традиции - вожда в ямата с все конете, каляската, жените и т.н. Така че Славчо - традицията не е да се прекланяме пред праха, а да пазим огъня жив !
-1
 
 
И кво, ще дойдат , нови бедни хора на тяхно място .. и те ще започнат да крадат ... тия поне са си смазали механизмите и като си крадат оставят някоя друга троха и за града ... пък нови един господ ги знае дали и троха ще оставят ... просто всички са еднакви ..
+1
 
 
За смяна са не хората, а системата, а смени ли се тя-ще си отидат и синекурите длъжности!
+1
 
 
Да останат тези НЕКАДЪРНИЦИ дето провалят проект след проект?! Лошото е, че толкова много време останахте в общината!
+5
 
 
По зле от това едва ли има на къде, всички проекти са с изпуснати срокове, пари не влизат от никъде. Който и да поиска да инвестира пари в града му се пречи с постоянни административни спънки и какво ли още не.
+8
 
 
Имам двама много добри познати в администрацията на районните кметства. От години са си все на една длъжност и не са членове на никоя партия. Еми моите уважения, точни пичове са, но НЕ РАБОТЯТ. Там просто всички си гледат един от друг и мързела е заразителен. То не са отпуски, болнични (за "преумора" от работа на компютър и изстиване на климатик - 15 дена домашно лечение). И по цял ден са по кафетата на центъра. В епохата на интернет технологиите, една папчица с документи се носи ръчно от район Северен до съда за минимум 4-5 часа. Моите уважения, приятели, но не работите, и вие много добре знаете това.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: