ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Катастрофа между автобус и лек автомобил на бул. "Шести септември"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:38 / 30.03.2012Коментари (31)14428
В 13.12 минути на булевард "Шести септември" срещу ДКЦ II стана катастрофа между автобус по линия 99 и лек автомобил "Фолксваген Пасат" с пловдивска регистрация, научи Plovdiv24.bg от наш читател. Предната част на колата е помляна и смачкана до неузнаваемост. На мястото на пътнотранспортното произшествие има полиция и линейка, а според предварителната информация няма пострадали и ранени.

Не бях свидетел на произшествието, но го чух. Веднага звъннах на тел. 112 и според мен се отнесоха доста професионално. Не ми задаваха излишни въпроси. Според мен причината за катастрофата е отвратителнотото състояние на пътната настилка по цялото платно. Полицията пристигна 13.29, съобщава нашият читател.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Пази боже от такива безотговорни хора. Човек си взима поука само като си изпати. В последно време не знам какво става, но всеки си кара както си иска.
+3
 
 
Водачът на лекия автомобил , бе с 2,5 промила алкохол в кръвта.Това е причината за катастрофата.
+4
 
 
Според мен проблемът ни е в манталитета!Още многоооого години ще мината ,докато се научим на толерантно шофиране...
+5
 
 
Рядко забелязвам некоректни шофьори на автобуси в Пловдив. Винаги дават мигач като тръгват за да предупредят за законовото им предимство. Все пак график гонят! Не искам да ги защитатам, защото знам, че има и некадърници сред тях както и сред другите шофьори. Аз лично като видя пред мен автобус намалям скоростта и никога не съм имал проблем, да не говорим за удар в рейс. Шофирането е отговорност и е необходимо да се съобразяваме с другите участници на пътя
+7
 
 
Вчера щеше да ме блъсне автомобил на Бърза помощ,егати и шофьорите. Влиза от бул.Руски посока х-л Лейпциг с бясна скорост и не дава мигач.Само бързата ми реакция не направи белята.На всичкото отгоре онзи псува и се прави на мъж.Абе селска пръчко кои те знае дали ще караш направо към централна гара или ще завиваш?Направо нямам думи.Поне бурканите да беше пуснал да го чуят хората,че идва и да му направят път.Не сбърках,че си зарязах колата.На пътищата е направо меле.
+5
 
 
Спазвай дистанцията и си отваряй очите! От тази точка до кръстовището на светофара има няма 100 метра. Надали пътната настилка е виновна за този шофьор на Пасата, дето е блеял като овца.
0
 
 
1 барутник по-малко по нашите пътища.Тези пасати на газ ги карат само дърти селяци,да си превозват картофите и арпаджика.Най-вероятно гумите му са галоши , а и не се съобразява с мократа настилка...
+3
 
 
и за тези специалисти на волана трябва да има дракониви мерки.А също и контрол!
+12
 
 
Не знам дали само настилката е виновна , но шофьорите на автобуси са истински джигити , изпреварват и те претискат на принципа " Аз съм големият ти се пази !" , говорят по телефоните си , а и минаването на ЧЕРВЕНО изобщо не е изключение !
+10
 
 
Точно един час по-рано, на бул "Източен" пред център Микрон, един идиот блъсна колата пред него, а тя беше спряла да пусне пешеходец. Не стига че виновен ми и като излезе се нахвърли върху спрелите включително и срещу мен. Добрея че нямаше пострадали, а щетите са само по виновника. Определено има нужда от периодични опреснителни курсове за всички водачи за да спрат да си мислят, че стажа зад волана е от значение. Всичко може да се случи на всеки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: