ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Каназирева: Борисов да не се прави на благодетел, 2-та млн. лв. за спортните обекти са пари на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:34 / 17.06.2011Коментари (21)3313
©
Бойко Борисов да не се прави на благодетел, 2-та млн. лв., които правителството отпусна за спортните обекти, са пари на Пловдив. Това заяви председателят на Съюз за Пловдив Дани Каназирева, припомняйки, че става дума не за допълнително финансиране, а за преразпределение на средства от компенсацията за приемането на 100 хил. тона софийски боклук. "Грозно и цинично е гласуваните от кабинета средства да се представят едва ли не като подаяние, пловдивчани не са просяци, това са техни пари и цената им е 100 хил. тона бали на сметището на Пловдив", коментира Каназирева. Тя определи решението на Министреския съвет като див предизборен популизъм, защото става дума за формален акт - Пловдив всъщност още си чака договорените през октомври 2008 г. средства, те не са преведени на общината и преразпределянето им по същество е прехвърляне на въображаеми средства от един парагаф в друг.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ" за кмета на Пловдив Г-н Кмета- Славчо Атанасов- да отговори кога ще стане готов достъпа до Античния театър от горе? Защо новия оперен сезон е на път да приключи,а все още не е пуснат?Кой следи за изпълнението на проекта?Надява се,че са придвидини двустранни перила и достатъчно осветеноет на участъка! След тоталния резил на цялата община и лично на вас като градоначалнк по отношение на изгубените шансове за усвояване на европейски пари за Античния театър, считам за коректно да Ви уведомя,че ще се заведат многобройни искове от хора с увреждания във връзка с лпсата на "човешки" достъп до там и макар и разходите/присъдените обешетения/ да са за сметка на държавата в последствие, то вие ще носите моралната вина пред обществеността и това не ще остане скрито за гласоподавателите в Пловдив.
+2
 
 
А Бойко Борисов не се прави на благодетел, а заедно с Дянков са единствената гаранция в момента, че ПАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ще се изхарчат целесъобразно, прозрачно и с най-голяма полза за града.
+4
 
 
Госпожата проформа защитава интересите на Пловдив и пловдивчаните. Сега естествено критикува, защото е в опозиция и се опитва да яхне вълната на недоволството срещу статуквото. Точно по същия начин един никаквец и ужасно посредствена личност - Главчо Атанасов - стана кмет на Пловдив преди 4 години. Не никаква тайна, че Дани Каназирева е финансирана от Дошков, Гергов и от всички по-предпазливи предприемачи, които искат да се застраховат с "политически гръб". Сам човек като нея може да създаде единствено клиентелистка партия или формация, т.е. за да обслужва интересите на олигархията. За съжаление ще вкара в местния парламент един или повече съветници, които може да объркат работата на мнозинството. Интересно е как тъмната сила в Пловдив се клонира, рои, мултиплицира и пак се появява в различни образи на всички избори. И увлича редица свестни хора да служат на злото. Не се заблуждавайте от хубавата обвивка - под нея г-жа Дани Каназирева е много гнила.
+4
 
 
Цитат на Илко Илиев от вчера: "С учудване прочетох вчера в някои пловдивски медии, че министър председателя е подарил 2 млн. за спорта в града. Тези пари всъщност са парите от софийските бали боклук, които Пловдив прие преди време. Не е нужно тези пари да ни се подаряват от правителството. Те са на пловдивчани", категоричен беше Илиев. (C) Plovdiv24.bg | Не разбирам защо е нужно Каназирева да потваря думите на Илиев. Доста глупав ми изглежда този ПР.
+4
 
 
Преди друга песен пееше, преди да се завърти лопатата, със зъби и нокти се бореше да се свали от цената на софийския боклук, а сега като премина на червения брях плюеш ли плюеш...
Я да прочетем за успехите на Тотев...
на 17.06.2011 г.
0
 
 
Веднъж и Здравка К. да е права :)
+7
 
 
Здравке, Здравке, кога ду...... из Пловдив, кога порасна и започна да ду...... на другарите Гергов, Гоце и др. Не беше ли ти тази, която даваше по 10 бона на съветник за да гласуват срещу собствената си партия. "Осъзнай се неразумний юруде ....". Работи заблагото на хората, а не за благото на Гергов и за свое собствено, защото Той вижда и наказва!!! Никой не е избягал от Неговото правосъдие!!!
+4
 
 
А кой е казал, че парите са подаяние? Той ли, Боко Т. ли? Не съм чул това и не го прочетох никъде. Обаче веднага местните шапшали се изреждат да тръбят, че видиш ли парите са на Пловдив - аме чии да са??? Но не разбират най-важното, Боко Т. дава пари там където има смисъл и прозрачност. Но ощипаните моми са много, много.....
+3
 
 
Нищо не трябва да се дава докато АтанасOFF е на власт!Дани теб пък кои те натиска,че звъниш мълчи си там след изборите да видим дали ще кудкудякаш !
+4
 
 
Бе то вярно, че парите са си на Пловдив, но Вожда решава кога и дали да се дадат. Може днес, но може и утре или в други ден, а може и другпът. Освен това не трябва да се забравя, че робския манталитет на народа е съпоставим единствено с този на измършавелите овце в едно стадо, а някой да е чувал овца да скача срещу пастира? Нали първото ще и се наложе да се справи с овчарското куче и едва след това може и да има шанс да се добере до овчаря, но там освен бой с гегата нищо друго не я очаква. Виж ако тръгнат и скочат всички овце заедно, това е друго нещо. Първо, защото овчарските кучетата колкото и да са злобни и верни на господаря си, са доста по-малко от овцете, а и овчаря колкото и да е силен има само една проста пръчка и двете си ръце. За съжаление това няма как да се случи, защото овцете са си овце и освен да се водят една по-друга, да дават безропотно да ги стрижат за вълна и да ги доят редовно, за нищо друго не стават.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: