ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Италиански фестивал на красотата и прическата откриват в панаира
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:44 / 26.10.2010Коментари (0)1611
© Plovdiv24.bg
Под знака на благотворителността ще премине от 28 до 31 октомври в Международен панаир - Пловдив 16-ия Италиански фестивал на красотата и прическата. Това обявиха неговите организатори дружество "Christian of Roma Group", Сдружението на българските фризьори и "Италиано-българска фондация - Пловдив".

В рамките на най-мащабното изложение на индустрията на красотата в България ще се проведе кампанията "Бъди солидарен, подари щастие" в полза на Националния алианс на хората с редки болести. Средствата ще се набират от "Щанда на солидарността" в Палата 2 на Панаира, където по традиция се провежда и фестивалът.

Щандът ще работи паралелно с останалите изложбени площи на модния форум. На него ще се даряват срещу символични суми луксозни козметични продукти и материали, тоалети висша мода, предоставени от участниците във фестивала, както и специални селекции на южноафриканско вино и деликатеси.

Докато си избират продукти, посетителите ще имат уникалния шанс да вземат автографи и да се снимат със звездите на щанда - поп-фолк певицата Андреа и атрактивната Ели Кузмова от семейството, което излезе начело в риалити шоуто Биг Брадър Фемили, известната бизнес дама Нора Нова и актьора Руслан Мъйнов. В благотворителната кампания, като специален гост, ще се включи също оперният певец Калуди Калудов.

Италианският коафьор Алесандро Янаконе, който гостува на изложението за втори пореден път, ще дари пълния хонорар от участието си в програмата на фестивала. По време на 16-ия Италиански фестивал на красотата и прическата той ще представи авторската си колекция с фризури "Лукс и суета". Благотворително е и присъствието на моделите, чиито коси ще "моделира". Те от своя страна ще дефилират на подиума в Палата 2 с дрехи висша мода на марката "Валентино".

Показваме звезден блясък, стил и увереност на пролетните и есенни издания на фестивала. Тази есен създателите на уникални визии застават зад една благотворителна инициатива, която ще дари живот и здраве на страдащите от редки заболявания, заяви г-жа Елена Кристиано, управител на "Christian of Roma Group". Искрено се надяваме повече хора да последват този звезден пример, призоваха от "Италиано-българска фондация Пловдив".

От там обясниха, че предоставят както козметичните продукти, така и щанда, но за неговото изграждане се е погрижил Международен панаир - Пловдив. Участието на организаторите на фестивала в кампанията включва още и подготовката на благотворителен жребий с внушителен награден фонд. Големият приз е екскурзия до Париж, която съвпада с провеждането на Световното първенство на Международната организация на фризьорите (ОМС) във френската столица през ноември 2010 г. Ще бъдат разигравани и много предметни награди, уточниха от "Christian of Roma Group".

"Бъди солидарен, подари щастие" е под патронажа на Генералния консул на Република Турция в Пловдив г-н Джунейт Явузджан. Своята подкрепа ще окажат още Община Пловдив, Областният управител на Пловдив, Почетното консулство на Италия в Пловдив, Международен Панаир - Пловдив, представителите на местния и международен бизнес в Пловдив, както и бизнес организацията "Конфиндустрия - Балкани", която обединява италианските предприемачи в България, обясниха организаторите.

За да получи кампанията необходимия обществен отзвук, "Италиано-българска фондация - Пловдив", Националният алианс на хората с редки болести и Българската асоциация за промоция на образование и наука организират на 29 октомври кръгла маса на тема: "Пациентските организации като фактор за формиране на здравна политика".

На нея специален гост ще бъде италианският депутат г-жа Мариела Бочардо - член на Комисията за социални дейности към Италианския парламент, член на парламентарната комисия за децата, член на Комитета за малцинствата, член на партия "Народ на свободата" ("Il Popolo della Libertà") и зам.-областен координатор за област Ломбардия на политическата сила. Партньори в кръглата маса са Областният управител на Пловдив и Община Пловдив, уточниха организаторите на кампанията "Бъди солидарен, подари щастие" и Италианския фестивал на красотата и прическата.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
"Хемус" 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: