ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Инчев: Какво се случи от неделя следобед до момента на обявяването на проектокабинета?
Автор: Диана Бикова 19:45 / 12.07.2021Коментари (3)6657
©
Лидерът на ВМРО Пловдив Борислав Инчев заяви в студиото на Plovdiv24.bg, че е изненадан от бързината, с която лидерът на ИТН Станислав Трифонов е предложил състава на кабинета.

"Прави ми впечатление това, което г-н Трифонов акцентира - млади хора, знаещи езици, завършили западни университети, но винаги има едно "но". Не е задължително, когато един човек владее няколко езика, да е голям специалист" - отбеляза Инчев като уточни, че голяма част от проектокабинета е непозната за широката публика и на него лично ще му трябва известно време да се запознае с експертизата им.

"Ако в кабинета няма хора, които имат достатъчно опит, може да се окажем след няколко месеца също толкова разочаровани, колкото сме били и досега. Ще дам пример с правителството на Негово величество Симеон Втори, когато дойде за 800 дни щяха да се случат чудеса, България тръгна в една посока, но накрая оценката на хората беше неудовлетвореност и то се показа през резултатите" - каза Борислав Инчев.

Той пита какво се е случило от неделя следобед до момента на обявяването на проектокабинета и предупреди, че политическите договорки и задкулисните разговори трябва да бъдат сведени до базисен минимум, всичко останало трябва да е в интерес на гражданите и обществото.

"Не разбрахме защо толкова рязко се случи това. До преди ден-ден и половина, посланията, които излизаха от партията "Има такъв народ", бяха, че партиите, които ги окачествяват като протестни, ще работят заедно и ще се борят да предложат правителство, с което да управляват" - посочи политикът.

Борислав Инчев каза още, че частично е изненадан от резултатите в Пловдив. Очаквал оспорвана битка за първото място, което се случило, не се оправдали прогнозите му за по-добър резултат като цяло на БСП, добро впечатление му направило още по-доброто представяне на ДБ.

"Резултатът на коалиция "Българските патриоти" не е добър за нас. Мисля, че ние трябва да минем през много дълбок същностен анализ. Да разберем защо се случи така. Може би посланията, които отправихме към хората, не достигнаха до тях" - коментира в интервюто Инчев и припомни по-голямата част от посланията. Градският лидер на ВМРО заяви, че силно се надява политическият елит да намери няколко национални приоритета и да се загърбят политическите различия при изпълнението им. 

Цялото интервю гледайте в прикаченото видео!



Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
синът ми е програмист.Това са само три четири реда отпрограмата.Задава се код-всеки 10 ти глас за ВМРО да се прехвърля на Слави и готово.Това е при отчитането на гласовете.После това се самоизтрива и всички са доволни.Нали затова всички страни се отказаха от машинното гласуване.Нали затова всички машини "нощуваха"в МВР при другаря Рашко.
0
 
 
А вашата партия щеше да прави паркомесра на улица крушево... ХАХАХА.... 8 години дори не дойдохте да видите може ли кола да мине оттам..... Иначе преди избори се ръкувате с бабите по пейките и обещания, обещания..... ХАХАХА.... ХАХАХА.... Сега Слави Ви виновен.... ХАХАХА.... Той и той ще от ден до пладне, ама хайде.... Василев министър председател???? Онази на 31 и другата на 34....,още им се Ибе, той на най важните минестерства ги слага.... И за капак бай мангал..... Добре, че не отидох да гласувам... 3-4 пъти съм гласувал от 1995 до сега... И вече съжелих, че ходих последните 2 пъти, преди този...... Бабите с 300 лева пенсии, той СЕВЕРНОМАКЕДОНЕЦ щял да качва в космоса.... ХАХАХА... ХАХАХА.... На къде летим, ТАТЕ...... Пловдивчани, спомняте ли си рекламата по радиото.... ХАХАХА..... Преди 30 години го казаха, как летим в космоса..... Дай да видим минимално заплащане на час, работно време, почивни дни, празници...????? Извънреден труд..... Цени от производителя до хипермаркета..... Той в космоса отиде.... ХАХАХА..... ХАХАХА.... Дано да няма правителство, защото краденето от предишните ще се струват трохи..... НИЕ един снегорин нямаме, една свястна машина за нищо, един бобкат, един Кран, една линейка, един хеликоптер за аварии.... Той МАКЕДОНЕЦА в космоса... ХАХАХА..... Вземи и ги признай за народ ако искаш..... Славииии, Славииии....., като говориха хората, ние не та не......, Бойко Борисов май наистина е най добре хора..... Другите са еднодневки.... Лека и спокойна..... И не се косете.... Скоро и СИРОМАХА И ТОНЧО И КАМЕН И КРАСИ РАДКОВ, И БАЛЕТА ЩЕ СА НАЧАЛНИЦИ НА БОЛНИЦИ, ЛЕТИЩА... ХАХАХА.... ЧАООО.... БОГ ДА НИ ПАЗИИИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Черно тото
Купа на България, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: