Има такава държава! Ученичка рита полицаи в слабините и им крещи "Какви сте вие бе, смешници?"

Автор: Георги Василев
Коментари (17)
20:41 / 11.10.2019
42217
Дъното! Само така можем да определим поведението на ученичка спрямо представители на органите на реда, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 100 лева глоба ще трябва да заплати младата дама, която преди месец си спретнала пълен цирк с полицаи в пловдивския район "Южен". Момичето, което все още ходи на училище, било спряно зад волана на малко фиатче, отказало да представи документи, а после се нахвърлило да рита униформените в слабините. Не простила и на патрулката, която също изяла няколко ритника. Всичко това било гарнирано с псувни и обиди.

Екшънът се разиграл малко след 3,00 часа през нощта на 8 септември. Тогава двама униформени от Първо РУ спрели за проверка фиата, който управлявало момичето. Поискали ѝ шофьорската книжка за проверка, а тя отговорила, че няма такава – заявила, че нямало да кара повече, а зад волана щял да седне нейният приятел, който бил на пасажерското място.

Ченгетата тръгнали към патрулката. В този момент момичето се обърнало към единия униформен с думите "Какво ме гледаш бе, смешник, много ли ти е забавно?“. Служителите под пагон веднага се върнали към фиата и поискали личната карта на нарушителката, на което тя отговорила: "Какви сте вие бе, че да ви представям лична карта?“.

Последвало разпореждане спрямо момичето да слезе от автомобила. Тя го направила и веднага изритала единия от униформените в слабините. Въпреки молбите на полицаите, тя продължавала да рита и тях, и патрулката, която била паркирана в съседство. Наложило се да ѝ поставят белезници.

Момичето било закарано в Първо РУ, където ѝ съставили акт по указа за борба с дребното хулиганство. По-късно тя била изправена пред съда.

Магистратите взели предвид факта, че момичето е непълнолетно и все още ходи на училище. Това говорило за социална незрялост и липса на житейски опит, младежка импулсивност и за човек, който все още търси мястото си в живота. Тъй като имала чисто съдебно минали и съжалила за стореното, наказанието ѝ е само 100 лева глоба. Решението подлежи на обжалване и протест пред Окръжния съд.

Виж коментарите (17)

Още по темата (182):
16.04.2024 Млад шофьор принуди моторист да спре, слезе от колата и стана страшно
12.04.2024 Шофьор мина на червено и слезе от колата да се разправя. Другият прави ли нарушение?
12.04.2024 Ботьо Георгиев е агресивният тип, псувал шофьорка и счупил огледалата на джипа й. Осъдиха го за отрицателно време
12.04.2024 Това е джипът на жената, която отнесе псувни и агресия от обезумял
шофьор
12.04.2024 Шофьорката, станала обект на агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне, псувните не искам да ги цитирам
11.04.2024 Заради нападението и грубостите шофьорът агресор може да получи до 5 години затвор
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).