ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Има много неясноти в работата на дирекцията за европейска интеграция в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 18.05.2006Коментари (8)3920
Има много неясни неща в работата на Дирекция “Международно сътрудничество и европейска интеграция” в Община Пловдив, смята общинският съветник Венцислав Иванов. На пресконференция вчера в Община Пловдив кметът на Пловдив д-р Иван Чомаков, съвместно с директора на Дирекция “Международно сътрудничество и европейска интеграция” Красимир Лойков и представители на неправителствени организации, представиха извършената от Дирекцията работа от началото на годината досега. Дискутираха се начина на работа, основните проблеми и предстоящите задачи. Репортер на Агенция “Фокус” потърси общинския съветник Венцислав Иванов за повече подробности около неяснотите в работата на дирекцията: “Според мен, изкуствено е надута цифрата на проектите, които е спечелила Община Пловдив. След като се направи равносметка, се вижда, че от 207 проекта, които са записани в информацията, която ми предостави Общината, реално са спечелени 19. В тази информация са записани абсурди като парите, предоставени от държавата за завода в Шишманци, парите за реконструкция на моста на Герджика – пари, които идват директно от Министерство на финансите и много други. В резултат на предоставения ми отчет, аз смятам, че Дирекцията за „Международно сътрудничество и европейска интеграция” работи неефективно. За цялата работа, която тя върши са необходими двама човека, а не цял отдел. Основната и цел – да привлича алтернативни източници на финансиране на важни за града проекти, не е свършена. За да се замаже тази неефективност се надува изкуствено цифрата от 19 на 207”, бе категоричен Иванов.
Той заяви също, че ако Красимир Лойков не може да спечели повече от 19 проекта за година и половина, е по-добре той да си ходи. “Има достатъчно хора с капацитет, които биха се справили”, каза Иванов.


Още по темата: общо новини по темата: 189
28.03.2024 »
25.03.2024 »
15.11.2023 »
20.10.2023 »
12.09.2023 »
24.08.2019 »
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
демократ
на 20.05.2006 г.
0
 
 
Иванов, Иванов, Иванов...., Сто пъти съжалявам, че съм гласувал за вас. Вие останахте в глухата линия и сега търсите "под вола теле", за да го видят хората и се направи на интересен. Ако през живота си Иванов е писал 2 реда - ашкоуслум. Чеши си езика да го забележат, само че този път гражданите на Пловдив няма да се подведат. Взима си пачките от общински съвет, но баста. Вместо да помага на гражданите и нейните структури той вреди. Играе си игрите, защото го следя цялата работа на общинскисъвет/бог да го прости д-р Панов/ и търси като пчеларка къде да се закачи. Вместо а работи за града ни търси популизма. Кой е този човек? Нека да започне нещо да прави за Пловдив и тогава ще го забележим. Икушаваме се да попитаме Кой е този Венцислав Иванов и с какво е защитил своите манги, за да се прави на интересен и отправя обвинения среща хората, които мислят и работят за града ни.
демократ
на 20.05.2006 г.
0
 
 
Четя материала и се чудя дали този Иванов е писал два реда през живота си. Лесно е да "си чешиш езика" и да взимаш "пачки" от общински съвет. Да седне и да напиши един проект, ама не може. Много по-лесно е да се прави на велик и да хвърля помия срещу тези, които работят. само, че ние ставаме все повече и след следващите избори сам ще трябва да си вади хляба. От вредители и некадърници вече ни писна. Както казват тогава Господ да му е на помощ!
гражданин
на 20.05.2006 г.
0
 
 
Момченцата като Иванов подмениха нашите гласове от изборите и сега се чудят какво да правят, че да ги забележат. Само, че не на чужд гръб, защото Лойков цял град го познава като човек с голям принос за Пловдив. И като пловдивчанин се страмувам, че имам съгражданин като Иванов.
Aнонимен
на 19.05.2006 г.
0
 
 
Повечето от проектите, дето са одобрена са за повишаване на капацитета ( разбирай заплатата) на разни писарушки. Пловдив нищо реално не печели
човек
на 19.05.2006 г.
0
 
 
Това момченце Венцислав Иванов сигурно не знае откъде се започва с попълване на формуляр за проект. Самият факт ,че прелита като цветарка от СДС , после независим, сега вероятно циркулира около ДПС или БСП. Мога да се обзаложа, че ще стане член и на ГЕРБ. Ясно е ,че е достатъчно некадърен и се чуди за коя партия да се закачи, за да бъде пак общински съветник , иначе ще му се наложи да работи наистина, а тогава опазил го Бог.
Пловдивчанин
на 18.05.2006 г.
0
 
 
Интересно дали някой от тези общински съветници се интересуват от нашето мнение.Защото тогава ще ги засипе такава помия...Срам , наистина срам за Пловдив.
Мила
на 18.05.2006 г.
0
 
 
Този общински съветник е интересно дали е кандидатствал някога с проект, кога и дали е спечелил нещо. Лойков е най-публичната фигура в НПО организациите и Иванов може само да му диша праха. Отвратена съм от общинския съвет в Пловдив и общинските съветници. Те са срам за града!!
Майка
на 18.05.2006 г.
0
 
 
Чудно каде беше този общински съветник и чистата му съвест до сега? От 4 години следя дейността на общинските съветници и смея да твърдя съм отвратена от машинациите които се въртят там. Къде бяхте господине , когато общинските съветници трябваше да дадат сграда безвъзмездно на малтретираните майки, на децата с увреждане , на инвалидите , на майките представляващи наркотично зависимите.....Къде беше вашата съвест, и ЗАЩО НЕ ЗАДАДЕМ ВЪПРОСА ТАКА НЕ ТРЯБВА ЛИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКАТА СЛЕД КАТО НЕ САМО , ЧЕ НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО ЗА ХОРАТА А И ПРЕЧАТ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ! КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ВАШИТЕ ОБИДИ СЕ ОКАЖАТ БЕЗПОЧВЕНИ И НЕВЕРНИ ИЛИ МОЖЕ БИ ТОГАВА ЩЕ БЪДЕТЕ ТАМ КЪДЕТО И ПРЕДИ ДА ГРЪМНЕ ТОЗИ ПРЕДИЗБОРЕН СКАНДАЛ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: