ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Хиляди пяха български шлагери на Античния
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:18 / 09.07.2019Коментари (4)9308
© ПОТВ
Концертът "Звездите на България" събра хиляди почитатели на българската музика в понеделник вечерта. Концертът в Пловдив бе с безплатен вход и бе подарък от общината за жителите и гостите на града. За пръв път в Пловдив едновременно идват Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Данчо Караджов от "Сигнал", Роси Кирилова, Мими Иванова, Петя Буюклиева, Христо Кидиков, Маргарита Хранова и Владислав Славов.

За пръв път поне от десетилетие Античният театър бе запълнен до дупка. Местата бяха заети най-малко два часа преди концерта. Зрителите бяха накацали дори по парапетите и тревната площ. Десетки бяха правостоящите, въоръжени с ветрила за разхлаждане. Имаше и мнозина, които отказаха да се блъскат в тарапаната и си тръгнаха разочаровани. Онези, които останаха до края на концерта на "Звездите на България", пяха хитовете заедно с едни от най-обичаните български шлагерни изпълнители.

Петя Буюклиева откри музикалното шоу и изви гласище с "Излел е Делю войвода" на космическата Валя Балканска. Асеновградчанката отправи специален поздрав за баща си, който бе сред публиката, а после заедно с публиката изпя "Жена на всички времена". Пловдивчанинът Христо Кидиков не се притесни от многохилядното множество и пя с тях "Хей, живот, здравей!". 

Зрителите бурно аплодираха Маргарита Хранова и "Нашата песен", Мими Иванова и "Зелената стара чешма", Роси Кирилова и "Учителко, целувам ти ръка". После с Данчо Караджов от "Сигнал" пяха "Може би" и "Да те жадувам". 

Орлин Горанов пожела това лято всички да имат много споделени мигове и изпълни програмната си песен "Светът е за двама". След соловото изпълнение на Кристина Димитрова, двамата изпяха "Детски спомен" и още няколко популярни шлагера.

Концертът "Звездите на България" е част от националното мега турне на деветимата обичани български изпълнители и е естествено продължение на концертите "Вечните песни на България", които стартираха преди 5 години, съобщи ПОТВ.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 09.07.2019 г.
0
 
 
Какво значи безплатно?Общината им е платила вместо нас!Те са си получили хонорарите!
+1
 
 
Когато е безплатно е така! Пък после и претенции,че пенсионерите пеели на плей бек или било много постно! Ами платете си поне по 10 лв.! Инак за 2 кутии цигари ще ги дадат поне половината от "ценителите",но ако е за концерта ще им е скъпо!
+2
 
 
Прекрасна идея, но много лошо изпълнение! Не може звезди от такъв ранг да излизат по сами на сцената, да пеят на плейбек, който отгоре на всичко беше с отвратителен звук!!! Общо взето като всяко безплатно нещо. Иначе театъра беше пълен до дупка и отвън имаше много хора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: