Хаосът взе връх в община Пловдив! Време е за оставки! Калин Калинов е кандидат №1 за предсрочно освобождаване

Автор: Георги Кирилов
Коментари (12)
17:12 / 03.06.2020
20676
Спомняте ли си извънредното положение заради коронавируса? Спомняте ли си тотално неадекватното управление на кризата от страна на общината? Знаете ли кой бе водеща фигура в общинския кризисен щаб? 

Отговорът е Калин Калинов!

Спомняте ли си, че по време на извънредното положение от общината искаха да вземат 600 000 от онкоболните? Знаете ли, че с тях искаха да закупят оборудване на баснословни цени? Знаете ли кой "рева", изпусна си нервите и ни обиди публично, след като развалихме тази схема?

Отговорът е Калин Калинов!

Когато развалихме общинската схемичка, кметът Здравко Димитров и въпросният Калин Калинов си изпуснаха нервите. Изпуснаха ги грозно и публично. В прикаченото видео можете да видите тотално неадекватното изказване на Калин Калинов, което няма да подхожда дори на пиян клошар, комуто сте взели пиенето, камо ли на шефа на здравеопазването в Пловдив.

Самият факт, че от Plovdiv24.bg успяхме да докараме властимащите в Пловдив до подобно умопомрачение, ни кара да сме сигурни, че сме развалили огромна далавера, с публични средства. Последва и сигнал в прокуратурата срещу нас, заради разкритията ни.

Разбирате ли вече колко долни създания са попаднали в момента в управлението на Пловдив? Дават на прокурор независимите медии, когато с факти, документи и доказателства им разбият порочните схеми.

Време е същите тези долни създания да понесат своята отговорност.

От следващата седмица г-н Калин Калинов става клиент на прокуратурата. Ще бъде разследван както за опита да отклони средства на онкоболните за скъпоструващи харчове, така и за необосновано всяване на паника по време на извънредното положение. 

От известно време от общината тръбят, че ще обединят "Чистота", "Градини и паркове" и "Дезинфекционна станция" в общо предприятие с цел оптимизиране на щата и работата на общинската структура.

Подобно бе намерението и за Първа и Втора градска болница. Днес четем, че Калин Калинов е решил в ролята си на шеф на пловдивското здравеопазване да не обединява болниците и че многомилионните дългове на едната не го притесняват. Пловдивският данъкоплатец ще продължи да налива там милиони, това били "преодолими дългове".

Последно ще обединяваме общински структури с цел оптимизация или няма да обединяваме?

Не е ли време в община Пловдив малко от малко да се вземат в ръце и да седнат да се разберат, поне да говорят еднакви глупости и версии публично.

Те, че отдавна са разкрити колко им е управленският капацитет, е ясно. Отдавна е и ясно, че те до избираем общински пост в града ни едва ли някога отново ще се доберат. Но с разнопосочното си говорене публично, с противоположните си тези докарват до пълно отчаяние обикновения пловдивчанин, защото той всеки ден се притеснява, че същите тези безумци ще управляват града ни още 3 години.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (12)

Още по темата (17024):
09.04.2024 Лекар: Ако една майка откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Ваксините, които са в Националния имунизационен календар, да бъдат правени
08.04.2024 Проф. Ива Христова разясни за коклюша и стремглавото му разпространение
08.04.2024 Съдът оправда Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Първите симптоми са като при лека настинка! Никакво
самолечение!
08.04.2024 Костадин Костадинов се изправя пред съда заради COVID-19
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).