ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Гинади не призна вината си, делото срещу него ще протече по общия ред
© Plovdiv24.bg
20-годишният Гинади Тодоров - жител на Сопот и обвиняем за смъртта на приятеля си Антон Георгиев, не призна вината си за инцидента, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Припомняме, че срещу подсъдимия Гинади Тодоров е повдигнато обвинение в това, че на 31.03.2018 на главен път I-6 , гр. София – гр. Бургас , при км. 252+400м, между гр. Сопот и гр. Карлово, движейки се по южната лента на платното за движение в посока запад – изток със установена скорост на движение 96 км/ч , без да има необходимата правоспособност, при управление на МПС – лек автомобил "Форд Ка“, е нарушил правилата от ЗЗДП, в резултат на което е предизвикал пътно-транспортно произшествие и по непредпазливост е причинил смъртта на Антон Георгиев, която е настъпила на 03.04.2018 – престъпление по чл. 343 ал. 3 б. Б вр. С ал.1 б. В вр. С чл. 342 ал. 1 от НК на Република България.

Чрез адвоката си Гинади Тодоров предяви желание делото да бъде разгледано по общия ред, като ще бъдат разгледани експертизи и разпитани свидетели. В съдебната зала в Окръжен съд – Пловдив присъства цялото семейство на нелепо загубилия живота си Антон. Родителите на момчето бяха конституирани от съда като частни обвинители. Недоволството им е допълнително провокирано и от факта, че от достоверни свидетели те научили, че подсъдимият е бил в неадекватно състояние в нощта на трагедията, а разследващите органи пропуснали да отразят това в докладите си.

Защитникът на опечаленото семейство адв. Ангел Боевски поиска делото да бъде върнато на прокуратурата, за да добави Тодор Христов към списъка на частните обвинители. Въпросното момче също пътувало в злополучната вечер в колата, като се "разминало“ само с уплах и 4 счупени ребра.

Искането на адв. Боевски обаче не бе уважено от съда, тъй като според изготвената експертиза, травмите на Тодор представляват лека телесна повреда. Магистратите отказаха да върнат делото на прокуратурата и не откриха съществени нарушения в представените документи.

В подкрепа на подсъдимия Гинади Тодоров в съда днес присъства семейството му, както и бременната му приятелка. Справка показа, че към днешна дата обвиняемият Гинади живее на семейни начела с бременната си приятелка, осъждан е, безработен, а образованието му е основно – по време на инцидента Гинади е бил дванадесетокласник, но след случката, той прекъснал училище.

След провеждане на днешното разпоредително заседание, съдът прие, че не са налице основания за прекратяване или промяна на наложената към момента спрямо Гинади Христов мярка за неотклонение – подписка, и така той ще дочака старта на делото си на свобода.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мангал в 12 клас-я проверете в кое училище.Черна мамба със средно образование още не съм виждал.Че той утре и истинска книжка може да си вземе мангала.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: