ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Георги Титюков: Излизаме на изборите с най-силния екип
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:15 / 18.10.2011Коментари (0)3480
©
- Г-н Титюков, виждаме ви не само в изборните години. Присъствате на всякакви мероприятия на арменската общност, включително всяка година на митинг шествията по повод геноцида над арменския народ на 24 април. Какви са мотивите ви да подкрепяте арменската общност?

Арменците са част от града. Чувствам ги като свои приятели и заради това усещам своето присъствие на арменски празници като естествено. През всички тези години, в които имах и имам възможността да работя с арменци, съм установил, че те са лоялни като приятели и колеги. Като зам.-кмет на Район "Централен", в продължение на близо два мандата, мога да посоча имената на Силва Жерар и Агон Карагьозов, а като зам.-кмет на Голяма община Хрипси Чектерян, Хрипси Маврева и Йохан Девлетян. Това са невероятни личности, които бих определил от една страна като изключителни професионалисти, а от друга, като хора с топли сърца, отзивчиви във всеки един момент.

- С какво Вие и вашия екип смятате, че бихте могли да помогнете на арменската общност при евентуален успех в следващия мандат?

В моята листа фигурират имената на Едуард Сарафян, Саркис Нигохосян, Зарче Емерзиян, Хари Ховагимян и Варта Шопова. От тях съм информиран, че е нужно да се окаже подкрепа на арменското училище, което е с традиции и авторитет, и като кандидат за кмет, и водач на листата за общински съветници, ви уверявам, че аз и моят екип ще направим всичко каквото е по силите ни. От друга страна знам, че арменският обществен живот е изключително активен със своите формирования в областта на благотворителността, спортните и младежките дейности и в частност на скаутската организация. В нашия екип има хора, които са с богат опит в работата с неправителствени обществени организации, включително и младежки. 

- Арменците от Вашия екип убедително декларират, че "Кауза Пловдив" е единствената реална алтернатива на големите партии. Интересно ни е и вашето мнение по въпроса?

Нашата политика не е тази на многото думи, а на действията. Пловдив не е на политиците, той е на гражданите, затова и ние се вслушваме в мнението на гражданското общество. Това се случи, когато правихме обществено допитване за съдбата на стадион "Пловдив", това ще се случва и за в бъдеще за всички важни въпроси в града ни. Благодаря на тези повече от 15000 пловдивчани, които не останаха безразлични към съдбата на стадион "Пловдив". 

- Като зам.-кмет в ресора "Спорт и младежка политика" се твърди, че за две години са се случили повече неща, отколкото през последните 20 години. Казват го много спортни хора и деятели, включително и вратарят на "Ботев" Пловдив Армен Амбарцумян. Извън тези ресори какви са приоритетите на "Кауза Пловдив"?

Целите на моя екип се стремят да обхванат паралелно развитието на всички ресори в Община Пловдив, но основният ни стремеж ще бъде насочен към по-висок стандарт и качество на живот, чрез гарантиране на социалната защита и интеграция на лица от рискови групи - деца в риск, възрастни хора и хора с увреждания, чрез разкриване на нови социални услуги и разширяването на услугите за обгрижване на болни и възрастни хора по домовете.

Някои от нашите предложения: 

- "Асистент за независим живот" - услугата е насочена към хора със зрителни увреждания и слепоглухи с над 91 % загубена работоспособност и потребност от чужда помощ. Чрез гъвкави механизми на почасово ползване на услугата ще бъдат подпомагани в ежедневието до 80 часа месечно не по-малко от 40 лица, което ще доведе до тяхната социализация.
 
- "Домашни грижи" - услугата е насочена към самотни възрастни хора, които се нуждаят от подпомагане в ежедневието - почистване на жилището, хранене, пазаруване и други дейности по поддържане на личната хигиена на нуждаещите се.

- Хосписни грижи. Хосписът е лечебно заведение, в което медицински и други специалисти осъществяват продължително медицинско наблюдение, поддържащо лечение, предписано от лекар на лица с хронични инвалидизиращи заболявания, терминални състояния и медико-социални проблеми.


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Тленните останки на Фердинанд са у нас
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: