ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Доживяхме пловдивски управник да бъде похвален от гражданин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:05 / 09.06.2023Коментари (4)6470
Пловдивчанин остана изключително доволен от пловдивски управник. Ето какво разказа за Plovdiv24.bg човекът:

"Здравейте, искам да кажа едно голямо браво на кмета на район "Западен" Димитър Колев. В сряда сутрин (07.06.2023) подадох сигнал директно към него за прорязан асфалт на бул. "Пещерско шосе", след светофара за кв. "Прослав" в посока Пещера.

Този прорязан асфалт създаваше огромно задръстване в пиковите часове (около 8:00ч и 17:30 ч.) и колона от коли, започваща от бензиностанция "Лукойл" (в посока Пещера).

Веднага получих обратна връзка, че ще се направи проверка. Ден по-късно беше насипано допълнително количество материал, за да се изравни с асфалта въпросното място.

Днес, 09.06.2023, два дни по-късно, вече е асфалтирано. И това е само заради бързата намеса на кмета и екипа му. Вече втори ден няма колона от коли.

Адмирации към г-н Колев и екипа му. Не съм политически пристрастен, но когато човек си върши работата съвестно и приема сигналите сериозно, резултатът е налице, а в случая - бързо и спокойно преминаване на гражданите по този участък.

Още веднъж браво".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз също съм с отлични впечатления от кмета Колев! Експедитивен и отзивчив управленец. Миналата година буквално за два часа реши проблема със зарязан автомобил, който някакъв келеш беше тапосал на паркинга пред блока ни от около половин година! Преди няколко дни също реагира на конструктивен проблем на кооперацията, като изпрати компетентен екип още на следващия ден. Наблюденията ми са, че за тези десетина години откакто е кмет на Западен той се утвърди като изключително добър администратор и стопанин. Няаправи много паркове и градини Преди седмица моя колежка от Солунския Университет като я разходих из квартала - Алеята на " Свобода", Розариума, Гребната база възкликна - "Това не е жилищен район - това си е направо истински разкошен парк. Действително малко са градовете и районите, които разполагат с толкова "зелени дробове" и една от причините си е Димитър Колев и неговата инициативност. Като него е и Георги Стаменов на Централен, който също в рамките на половин ден реши проблем в близост до бившия Руски клуб. На Анонимния, който използвайки възпитаното обръщение пич негодува за състоянието на пътната настилка в новия Смирненски ми се ще да му кажа, че Колев управлява район с население и площ повече от някои областни градове - Смолян няпример. Не може да няма кусури. Пък и специално пътното строителство е трудоемко и главоболно нещо. И освен това ако използва прозвището "пич" в контактите си в Турция или Сърбия най-вероятно ще го потрошат от бой. И също, че нямам пристрастия към никакви политици, независимо от боята им, нито пък съм бил партайгеносе в хепи-соца или син, червен, жълт или пембян активист след това. Пристрастен съм към младите и иновативни хора и особено много се радвам и гордея, когато някой мой студент, курсант или стажант се утвърждава професионално и социално и бележи успехи. За мое съжаление Колев и Стаменов не са били обучавани от мене и ги познавам единствено като жител на Пловдив, което не ми пречи да се радвам и на тяхното розвитие като управленци.
0
 
 
До автора с "благодарността" - абе пич, ти какъв трябва да си да му благодариш за 2 метра асфалт на дупка, при положение че цялото Пещерско шосе след кръстовището на Еко е като лунен пейзаж??? А от Кауфланд до Еко го къртиха, рязаха и кърпиха сума ти пъти. Кръпка на кръпката. Каква благодарнност за нещо, което трябва да е направено преди който и да е да го е забелязал (а и не е задължение на общината да го оправя, а на този, който го е разкопал, сиреч частника строител!). Я мини пак оттам и ми кажи как е с тая кръпчица. Или още по-добре мини по пътя от Еко към гребната и пак ми го хвали Колев. Я мини по Солунска, или по Равнища... Кой те знае и ти какъв функционер си, дето не си политически пристрастен...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в София
Първа лига, сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: