Димитър Язов: Страхуват се от Славчо, защото той ще направи истинската промяна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:25 / 03.10.2007
3965
Димитър Язов е строителен предприемач, собственик на „Язов ООД", член на УС На „Изберете Пловдивското" и член на Инициативния комитет за издигането на Славчо Атанасов.

Господин Язов, как оценявате предизборната кампания в Пловдив до момента?
- Започна една мръсна кампания. В кампанията в Пловдив се включиха всякакви хора - и който може да се кандидатира и който не може. Целта сякаш е не да се върви към успешни избори, а да се издигнат кандидати, които да създават проблеми.

Имате ли впечатление, че кандидати от противоположни цветове, а и такива без цвят се обединиха срещу безспорния фаворит. Дали не си дават сметка, че наистина той може да промени статуквото?
-Имам това впечатление и то е очевадно. Те разбраха, че Славчо може да управлява добре, ще отстоява своите идеи и правят всичко възможно, за да не спечели на първи тур, съюзявайки се безпринципно срещу него. Но не вярвам тази тактика да има успех, защото пловдивчани имат сетива за действителните стойности.

Защо се страхуват от него?
-Страхуват се, защото човекът работи и освен това много-много не обича да слуша политическите сили и има желание да направи града по-добър.Славчо си върши работата свястно, а това не им харесва. За да се развива градът, да се променят статуквото, най-вероятно ще излязат наяве нечии стари грехове, нормално е и затова да се обединяват срещу него.

Смятате ли, че Славчо Атанасов ще защитава достатъчно интересите на бизнеса в Пловдив?
-Да, разбира се, макар че бизнес-интересите ние често и сами ги защитаваме, но е необходимо да имаме разбирането и съдействието на общината. Общината и кметът не трябва да пречат, а да създават максимално благоприятни условия да работим както трябва.Така,че ние разчитаме на неговото съдействие общинските власти и администрацията да ни помагат, а не да бъдат пречка в нормалния ритъм на работа.А колкото до Славчо, вече знам, че с неговата администрация се работи леко и успешно.

Как бизнесът приема кандидатурата на Славчо Атанасов?
- Имаме добри очаквания, да вземем за пример „Изберете Пловдивското", чийто председател е Славчо Атанасов. Интересът е изключително голям. Всеки ден ми се обаждат хора, които се интересуват от развитието и. В нея има много хляб и най-важното е, тя действително да заработи за интересите на пловдивския бизнес. Който обаче очаква, че резултатът ще се появи като с магическа пръчка веднага, много се лъже.Резултатите ще дойдат след три-четири години и то усилена работа, когато да се работи по този начин стане навик за пловдивчани.


Виж коментарите (0)

Още по темата (518):
24.01.2009 Юруков: Бареков ми предложи медиен комфорт срещу издигането на олигарх за кмет на Пловдив
31.12.2007 Няма да има досъдебно производство за купуване на гласове в Пловдив
10.12.2007 Захари Георгиев обвини за провала предизборния си щаб
12.11.2007 Йордан Бакалов: 40 са съветниците на СДС в областта
09.11.2007 Отложиха делото на партия "Ред, законност и справедливост"
09.11.2007 34 станаха жалбите срещу изборните резултати
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).