Даниела Желязкова: Решавам пътната инфраструктура в „Северен”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:59 / 24.10.2007
3712
Първата ми и основна работа като кмет е да реша проблемите на пътната инфраструктура, заяви Даниела Желязкова, кандидат за кмет на Район „Северен" от „Демократи за силна България". Според нея „Северен" е един от най-динамично развиващите се райони в Пловдив и това задължава новия стопанин да поддържа пътищата в добро състояние.

Това, което ще направя, е да подновя пътните настилки, да разширя булевардите и да изградя подземни комуникации в улеснение на бизнеса от Северна индустриална зона, обясни Желязкова. Тя припомни, че по време на досегашния й мандат като районен кмет е започнала ремонт на главното шосе в "Северен"- бул. "България". За град като Пловдив това е изключително мащабен проект, който до 2 години може да приключи, каза Даниела Желязкова.

Кандидатът на ДСБ за кмет на Район „Северен" предвижда основните ремонти в индустриалната зона да засегнат и междублоковите пространства, където сградите са строени през 60-те години на миналия век.

Другата важна задача пред районния кмет е да сформира екип от експерти, които да разработват проекти за кандидатстване по различни европейски програми. В това отношение Район "Северен" има добра традиция - до момента сме работили по 12 международни проекта, така че имам зад гърба си подготвени хора, които незабавно да се заловят за работа, каза Даниела Желязкова.

Като трета точка в своята предизборна програма тя е записала изграждането на 2 нови детски заведения, тъй като "Северен" е най-предпочитаната след центъра зона за живеене. Границите на района се разширяват на запад - в посока новата сграда на Пловдивския университет, където младите семейства имат нужда от нови детски градини и ясли, обясни приоритетите си за 4-годишния мандат кандидатът за районен кмет на ДСБ Даниела Желязкова.


Виж коментарите (0)

Още по темата (518):
24.01.2009 Юруков: Бареков ми предложи медиен комфорт срещу издигането на олигарх за кмет на Пловдив
31.12.2007 Няма да има досъдебно производство за купуване на гласове в Пловдив
10.12.2007 Захари Георгиев обвини за провала предизборния си щаб
12.11.2007 Йордан Бакалов: 40 са съветниците на СДС в областта
09.11.2007 Отложиха делото на партия "Ред, законност и справедливост"
09.11.2007 34 станаха жалбите срещу изборните резултати
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).